Kassteele Tweewielers

Kassteele Tweewielers opende 45 jaar geleden haar deuren. Deze deuren staan altijd open om naar binnen te wandelen voor persoonlijk contact en een deskundig advies. “Kassteele-Tweewielers is een fietsenwinkel in Noordgouwe in de provincie Zeeland op het mooie eiland Schouwen-Duiveland. Omdat de vraag vanuit de klant steeg naar driewielfietsen zijn we Huka dealer geworden”, aldus Jan Saman, bedrijfsleider bij Kassteele Tweewielers.

Jan Saman, Kassteele Tweewielers, aan het woord

“Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, een fiets om te huren of een onderhoudsbeurt voor je fiets? Wij helpen je graag! Je kunt ons vinden op het terrein van Uw Groene Vakwinkel Schuddebeurs. We beschikken over een ruime parkeergelegenheid. Een enthousiast team staat altijd klaar!”

“We hebben een gratis haal- en brengservice bij de reparatie of onderhoud van jouw fiets op heel Schouwen-Duiveland. In onze professioneel uitgeruste werkplaats voeren we het onderhoud uit. We streven ernaar om binnen twee werkdagen jouw fiets weer klaar voor gebruik te maken. We raden je aan om na aanschaf jaarlijks jouw Huka van een onderhoudsbeurt te voorzien. Onze vakkundige monteurs maken jouw fiets graag in orde!”

Kom langs in onze winkel voor een proefrit!

“Wil je een proefrit maken op een Huka? Kom dan langs in de winkel! We hebben de Huka driewielfiets Cortes voor je klaar staan. Ook voor een adviesgesprek ben je welkom. Het is ook mogelijk om eerst een afspraak te maken. Een proefrit op een andere Huka fiets is ook mogelijk. In samenwerking met Huka zorgen we dat de fiets, die jij op het oog hebt, naar onze showroom komt”,  aldus Jan Saman.

Bezoekadres: Kloosterweg 44, 4317 NH Noordgouwe
Telefoonnummer: +31 (0)111-453 137
E-mail: info@kassteele-tweewielers.nl

Openingstijden fietsenwinkel Kassteele Tweewielers in Noordgouwe, gemeente Schouwen-Duiveland

Maandag 9.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten