Blog |

Aanschaf opties driewieler voor ouderen

Kaufoptionen Dreiradfahrrad

Ben je voornemend een driewieler voor ouderen te kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden qua aanschaf? Er zijn verschillende manieren om dit te realiseren. In dit artikel gaan we hier op in.

Particuliere aanschaf 

Een driewieler voor ouderen wordt regelmatig particulier aangeschaft. Het grote voordeel is dat je sneller over een driewielfiets voor volwassenen of senioren beschikt en daarnaast geheel naar eigen wensen is samen te stellen. Denk hierbij aan diverse ondersteunende opties zoals een fiets met lage instap voor ouderen, armsteunen, heupfixaties etc. Tevens kunnen we de fiets leveren in jouw favoriete RAL kleur. Wil je in aanmerking komen een fiets via het WMO, dan ben je afhankelijk van de beschikbare modellen en de wijze waarop jouw hulpvraag wordt voorzien. Schaf je de driewielfiets particulier aan, dan heb je de optimale keuzevrijheid. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Ga naar ons assortiment driewieler fietsen
Vraag een gratis proefrit aan

Vergoeding driewieler voor ouderen

Je kan in aanmerking komen voor een vergoeding aangaande een aangepaste fiets voor ouderen als je binnen bepaalde criteria valt. Dit is geheel afhankelijk van jouw situatie. Het proces rondom de aanvraag kan een lange periode duren, voordat duidelijk is of je voor een driewieler fiets voor ouderen in aanmerking komt. We raden je dan ook aan om hier vooraf goed over na te denken. Meer informatie over een mogelijke vergoedingsregeling voor een driewieler voor ouderen vind je via deze link door contact op te nemen.

Wil je aanvullende informatie over een driewieler voor ouderen?

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden bij Huka? Of zou je graag gratis een proefrit willen maken op een driewieler damesfiets of herenfiets? Wij adviseren je graag bij het kiezen van een geschikte fiets. Het is zelfs mogelijk om een proefrit bij jou thuis te maken. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Driewieler fiets voor ouderen ouderen

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs