Snel navigeren naar

Driewielfiets

Aangepaste driewieler kind

Wil jouw zoon of dochter graag buiten spelen, op de fiets naar school en spelen met vriendjes? En is dit niet mogelijk op een tweewieler? Maak dan kennis met collectie aangepaste driewielers voor kinderen van Huka. Jouw kind kan (weer) met plezier fietsen.
Bekijk onze fietsen

Driewieler fiets ouderen

Ga je niet meer zelfverzekerd de weg op en wil je toch graag zelfstandig eropuit? Maak dan kennis met de mogelijkheden voor een driewieler fiets voor ouderen van Huka. Een driewielfiets van Huka maakt het mogelijk om weer onbezorgd en veilig te gaan fietsen!
Bekijk onze fietsen

Driewieler fiets volwassenen

Is fietsen op een tweewieler lastig? Heb je behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid? Met de driewieler fiets voor volwassenen collectie van Huka kan je weer onbezorgd fietsen! Zoek je een eigentijdse fiets met de juiste functionaliteit, dan past een Huka bij je. Onbeperkt.
Bekijk onze fietsen

Elektrische driewieler

Wens je graag een driewielfiets waarbij je minder inspanning hoeft te verrichten tijdens het fietsen? Maak dan kennis met de elektrische driewielfiets collectie van Huka. De elektrische driewieler van Huka maakt het mogelijk om er gemakkelijker op uit te gaan. Waar je maar wilt!
Bekijk onze fietsen
De voordelen

De voordelen van een Huka fiets

Zodra je gaat fietsen op een driewielfiets van Huka dan ervaar je het gemak. Je voelt en ervaart de stabiliteit van het derde wiel. Op- en aftappen wordt daardoor erg makkelijk. Zeker in combinatie met de lage instap waarover onze driewielers in de collectie beschikken. Daarnaast bieden onze fietsen meer voordelen, namelijk:

  • Naast een hoog kwaliteitsniveau streven we naar een hoogwaardig uiterlijk van Dutch Design. Je mag gezien worden op onze driewielfiets. Dit maakt het fietsen op een Huka extra prettig!
  • Je blijft mobieler en daarnaast langer zelfstandig. Om dit te realiseren is het tevens mogelijk om jouw Huka driewieler af te stemmen op jouw wensen. Een breed scala aan accessoires en onderdelen voor de driewieler van Huka maakt dit mogelijk.
  • Jouw ervaring als gebruiker staat voorop! Daar luisteren we graag naar, zodat onze collectie aan driewiel fietsen zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onder anderen jou als klant. Voor nu en in de toekomst.
  • Je hebt lang plezier van jouw driewieler. Een goede service is hierbij essentieel. Onze dealers zijn hiervoor opgeleid. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Daarnaast heb je als klant de mogelijkheid om de standaard garantie van 5 jaar op het frame en voorvork te verlengen naar 10 jaar!

Meer informatie over garantie

Verschillende driewielfiets modellen

Welke driewielfiets het beste bij je past is afhankelijk van je lichaamsbouw, je fysieke beperking en je persoonlijke voorkeur. Er zijn verschillende mogelijkheden. Of je nu gaat voor een compacte stoere driewielfiets met Dutch Design of een elektrische driewieler met een ergonomische zit. Onze fietsen kunnen gebruikt worden door iedereen. Onbeperkt. Als je hem mooi vindt en hij biedt je de functionaliteit die je zoekt, dan past een Huka bij je.

Ga naar aangepaste kinderfiets
Ga naar driewieler fiets volwassenen
Ga naar driewieler fiets voor ouderen

Wil je graag meer informatie ontvangen of vrijblijvend geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of vul onderstaand contactformulier in. E-mailen kan ook via info@hukabikes.be.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Driewielfiets

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier