Maak kennis met de collectie
Duofiets Orthros
Duofiets Orthros Dé social bike
  • Unieke diagonale zitpositie verstelling, zodat altijd de ideale fietshouding aangenomen kan worden.
  • Uiterst stabiel en wendbaar door de ingenieuze robuuste constructie, het differentieel en het lage zwaartepunt.
  • Zeer krachtige trapondersteuning. Ook zeer geschikt voor heuvelachtig terrein.
De voordelen

Het gemak van de Orthros

De duofiets Orthros brengt je waar jullie willen zijn. Doordat je naast elkaar zit is een gezellig praatje gemakkelijk te maken. Daarnaast biedt de duofiets Orthros meer voordelen, namelijk:

  • De ingenieuze constructie van de Orthros zorgt ervoor dat de wegligging zeer stabiel is. Deze constructie zorgt ervoor dat jullie er comfortabel op uit kunnen.
  • De duofiets is standaard voorzien van een draaibare passagiersstoel, waardoor je gemakkelijker op- en af kunt stappen. Daarnaast is het optioneel om ook de bestuurdersstoel draaibaar te laten uitvoeren.
  • Je hebt de mogelijkheid om de passagier actief, passief of niet mee te laten trappen. Is het uithoudingsvermogen tijdelijk iets minder? Of wil je gedurende de fietsrit de passagier niet meer laten trappen? Met deze functie blijf je als bestuurder in control.
  • De Orthros is voorzien van anti-lek banden (Big Ben Plus). Hiermee hebben jullie een betere grip op de weg en fietsen jullie comfortabeler, vanwege het bredere loopvlak.
  • Fietsplezier en een goede service zien wij niet los van elkaar. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Als klant heb je de mogelijkheid om de standaard garantie op het frame en de voorvork te verlengen van 5 jaar naar 10 jaar!

Lees meer over duofiets Orthros
Meer informatie over garantie

Duofiets met ondersteuning

Een bijkomend voordeel van de duofiets Orthros is dat je deze geheel naar wens kan samenstellen. Met een uitgebreide reeks aan opties en accessoires maken we de duofiets die bij jullie (organisatie) past. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, ventilerende kussenset, parkeerrem, boodschappenmand etc. Daarnaast kan de duofiets voorzien worden van elektro ondersteuning. Tevens heb je de mogelijkheid om de elektrische duofiets te voorzien van een extra accupack, zodat je in staat bent om nóg langere fietsritten te maken. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@hukabikes.be.

Stel duofiets Orthros samen
Ga naar duofiets ouderen

Een duofiets kopen? Ervaar vooraf gratis de Orthros

Ben je voornemend (als organisatie) een (elektrische) duofiets te kopen? Een duofiets kopen is geen alledaags product wat je koopt, zodoende bieden wij de mogelijkheid om de Orthros vooraf één week gratis te ervaren. Op deze manier kan je laagdrempelig kennismaken met de duofiets Orthros. Zodra je kenbaar hebt gemaakt dat je hiervoor in aanmerking wilt komen, zorgen wij ervoor dat de duofiets bij jouw organisatie of thuis wordt afgeleverd. Ook een proefrit bij jullie op locatie, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons in Oldenzaal is mogelijk. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of vul onderstaand contactformulier in. E-mailen kan ook via info@hukabikes.be.

Klantervaringen
Met 72 bewoners maakt Sint Jozef in Weerselo – onderdeel van Zorggroep Sint Maarten –..
Klantervaringen
Sinds 3 jaar maakt Lianne en haar gezin uit Laar (Duitsland) gebruik van de duofiets Orthros...
Klantervaringen
In de Rotterdamse wijk Prins Alexander heeft woonlocatie Hanrathstraat van Middin sinds kort de..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Duofiets

Onderhoud

Onderhoud duofiets via jullie dichtstbijzijnde dealer

Om jullie (elektrische) duofiets in optimale conditie te houden raden wij aan om de reguliere servicebeurten uit te laten voeren door een fietsspecialist. Ongeacht of je intensief of af en toe en uitstapje maakt met de duofiets. Met een selectief uitgebreid regionaal dealernetwerk is er altijd een Huka dealer bij jou in de buurt. Daarnaast kunnen zij reparaties van jullie duofiets Orthros uitvoeren. Vele Huka dealers hebben tevens een haal- en brengservice. Ideaal!

Ga naar dichtstbijzijnde dealer in jouw buurt

De Orthros in huisstijlkleur van jouw organisatie

Ben je voornemend een duofiets aan te schaffen vanuit jouw organisatie? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om de duofiets (met ondersteuning) tegen een kleine meerprijs te voorzien van de huisstijl kleur van jouw organisatie. Alle RAL kleuren zijn mogelijk met uitzondering van de fluoriserende RAL kleuren. Schaf je de duofiets privé aan? Uiteraard is het dan ook mogelijk om de duofiets in jouw favoriete RAL kleur te laten maken.

Wil je meer informatie ontvangen over de duofiets Orthros? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of stuur een e-mail naar info@hukabikes.be.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier