Blog |

Assortiment aan speciale fietsen

Speciale fietsen: dat zijn de fietsen die wij van Huka verkopen aan speciale mensen. We communiceren liever over speciale fietsen dan over aangepaste fietsen, omdat wij van mening zijn dat de fietsen die we verkopen over unieke kenmerken beschikken die je lang niet overal ziet!

Wij van Huka kijken altijd hoe we een fiets kunnen afstemmen op jouw wensen, zodat je onbezorgd fietsen kunt. Ondanks de fysieke uitdagingen die je onder ogen komt. Het mooie aan ons aanbod speciale fietsen is dat ze stuk voor stuk een ander uiterlijk hebben. De diverse kenmerken van elke variant dragen bij aan een modern voorkomen waar je mee thuis kunt komen. Nieuwsgierig geworden naar de speciale fietsen van Huka? Bekijk hieronder ons aanbod!

Ga naar driewielfietsen
Ga naar duofiets
Ga naar tandem
Ga naar rolstoelfiets

Waarom kiezen voor één van de speciale fietsen voor ouderen?

Met een brede collectie aan speciale fietsen voor ouderen is het voor bijna iedereen mogelijk om te kunnen fietsen met een Huka. Vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al bijna 50 jaar speciale fietsen waar jij gelukkig van wordt. De fietsen van Huka herken je aan het Dutch Design, de kwaliteit, stabiliteit en functionaliteit. Andere voordelen die het benoemen waard zijn bij de speciale fietsen zijn als volgt:

  • Individuele aanpassingen in de vorm van maatwerk of (extra) accessoires zijn mogelijk bij iedere speciale fiets of ander vervoersmiddel dat we leveren
  • De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Ons team werkt met zichtbaar plezier samen aan (nieuwe) oplossingen. Daar gaan we elke dag voor. Onbeperkt.
  • Het fietsplezier staat voorop! Jouw Huka fiets gaat jarenlang mee. De garantietermijn op het frame en voorvork kan van jouw Huka van 5 jaar worden verlengd naar 10 jaar.

Een unieke fiets die past bij je leven

Al jarenlang excelleert Huka in het produceren van unieke fietsen die aansluiten op verschillende situaties. Het vinden van een geschikte match tussen jou en een speciale fiets, is dan ook ons streven. Om je een beeld te geven van de speciale fietsen die uit onze fabriek uit het Twentse Oldenzaal komen, hebben we hieronder een opsomming gemaakt van wat opties die mogelijk bij je passen:

  • Driewielfiets: Dit model is geschikt voor jong en oud. Verkrijgbaar in elektrische én non-elektrische uitvoeringen en met verschillende instaphoogtes, zodat je keuzevrijheid hebt.
  • Duofiets: Vorm je een paar? Ga dan voor de duofiets, één van de speciale fietsen waar je samen op kunt stappen. Een gezellig praatje is eenvoudig gemaakt. Uitgevoerd met extra krachtige banden, zodat het fietsen soepeler verloopt dan ooit. Een subvariant hiervan is de tandem, waarbij je niet naast elkaar zit, maar achter elkaar.
  • Rolstoelfiets: Rolstoelfietsen zijn speciale fietsen die ontworpen zijn voor mensen die de pedalen niet meer rond kunnen trappen. Degene achterop is dus degene die de koers bepaalt, terwijl de ander plaatsneemt in het zitgedeelte voorop. Hartstikke gezellig!

Naast bovenstaande opties hebben we ook de rolstoelscooter in ons assortiment.

De speciale fietsen en andere vervoersmiddelen van Huka zijn voorzien van standaard uitvoering die uit te breiden is met verschillende ondersteuningen en accessoires. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen en de vereisten die je stelt aan de fiets. Denk hierbij aan de mogelijkheid om jouw Huka te voorzien van elektrische ondersteuning, voetopvang mogelijkheden of een heup- en of rugsteun. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om de speciale fiets te kiezen in jouw favoriete RAL kleur!

Maak een gratis proefrit op speciale fietsen

Welk Huka model van de speciale fietsen, het beste bij je past is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en de fysieke uitdagingen waarmee je te maken hebt. Heb je interesse in een proefrit, dan nemen we van te voren jouw wensen en behoeften door, zodat we een goede inschatting kunnen maken welke speciale fiets(en) uit de collectie het beste bij je past.

Vervolgens komen we met deze speciale fietsen bij jou langs of bij de dichtstbijzijnde dealer, zodat je de fiets geheel vrijblijvend kunt ervaren. Een afspraak bij ons in de showroom is ook een mogelijkheid. Wil je een proefrit plannen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)541-572 472 of stuur een e-mail naar info@hukabikes.be.

Altijd een Huka dealer voor jouw speciale fiets in de buurt

Met een uitgebreid dealernetwerk verspreid over Nederland is er altijd een Huka dealer met de speciale fiets bij jou in de buurt. Zij ondersteunen je tevens met het periodieke onderhoud. Wij adviseren je om het periodieke onderhoud jaarlijks te doen, zodat jouw Huka jarenlang in optimale conditie blijft. Jouw dichtstbijzijnde dealer adviseert je graag hierover. Een aantal dealers hebben zelfs een gratis haal- en brengservice. Ideaal!

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs