Blog |

De Cortes: ook wel gezien als de ligfiets onder de Huka’s

De Cortes wordt ook wel gezien als de ligfiets in de Huka collectie. Wil jij fietsen op een unieke fiets die je een veilig en stabiel gevoel geeft? Dan is de driewieler ligfiets Cortes uit de collectie een uitstekende keuze. We leggen in dit artikel uit waarom de Cortes een geschikte fiets voor jou kan zijn.

Onbezorgd fietsen met de Cortes

De Cortes is een driewieler ligfiets waarop je gezien wilt worden vanwege het Dutch design. De fiets is afgemonteerd met eersteklas onderdelen zoals Big Ben banden (anti-lek) en een fietscomputer waarmee je de lichten bedient. Standaard wordt de ligfiets geleverd met een krachtige middenmotor. Hierdoor voelt de elektrische aandrijving geleidelijk en natuurlijk aan. Dat maakt comfortabel fietsen met weinig inspanning mogelijk. Wil je een ligfiets kopen? Je hebt (uitgebreide) service mogelijkheden bij jouw dealer om optimaal te blijven fietsen. Zo kun je altijd onbezorgd erop uit met de driewieler ligfiets Cortes.

Voordelen driewieler ligfiets Cortes

  • Wil je langere fietstochten maken met trapondersteuning? De Cortes beschikt over een grote actieradius tot 85 kilometer met de Bafang of Shimano middenmotor. Door deze krachtige middenmotor kun je daarbij snelheden bereiken tot 25 kilometer per uur. De mate van de elektrische trapondersteuning is instelbaar.
  • Op de driewieler ligfiets beleef je optimaal rijcomfort door de zitting. Dit is mede mogelijk gemaakt doordat we tijdens het ontwikkelingsproces gerenommeerde zitspecialisten hebben betrokken om te zorgen voor de prettige zitvoorziening.
  • De ligfiets is voorzien van een display op het stuur. Daarmee kun je jouw snelheid meten, jouw gefietste kilometers bijhouden en is de batterijduur van de elektrische ondersteuning zichtbaar. Daarnaast kan je eenvoudig de verlichting via de fietscomputer bedienen.
  • Zoek je een elektrische ligfiets die een grote belastbaarheid heeft? De draagkracht van de Cortes is uit te breiden tot 150 kilo.

Zelf jouw Huka driewieler ligfiets samenstellen

Naast de standaard uitvoering kun je de ligfiets Cortes aanpassen aan jouw persoonlijke behoefte. Zo is de ergonomische zitting is optioneel draaibaar. Hierdoor kan je nog makkelijker op en afstappen. Daarnaast zijn er nog opties toe te voegen zoals richtingaanwijzers, een achteruitkijkspiegel of een armsteunset. Specifieke aanpassingen die nodig zijn voor jouw behoefte is een uitdaging voor ons. Samen met jou bekijken we wat er mogelijk is. Stel zelf je Cortes samen met de configurator:

Stel de Cortes zelf samen

Eindgebruiker Corry over de Cortes

Corry is een vlotte vrouw uit Emmen en vindt het heerlijk om overal naartoe te fietsen op haar driewieler ligfiets. “Bij Ellerie Tweewielers maakte ik kennis met de Cortes, ik tuf weer elke dag vol vertrouwen overal naartoe. Daarvoor was ik angstig, omdat ik meermaals van mijn tweewieler was gevallen. Een mooie driewielfiets leek me daarom een goede optie. Mijn voorkeur ging uit naar de Cortes want die zat het fijnst en was gemakkelijk in gebruik. Wat een uitkomst, de Cortes, ik ben er elke dag blij mee”, aldus Corry.

Lees het complete verhaal van Corry over het gebruik van de ligfiets Cortes

Wil jij de driewieler ligfiets Cortes zelf ervaren?

Wil je het veilige en stabiele gevoel van het fietsen op de Cortes zelf graag ervaren? Bekijk welke dealer bij jou in de buurt zit en maak een gratis proefrit. Op onze locatie in Oldenzaal is het ook mogelijk om een proefrit te maken. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31(0)541-572 472 of e-mail ons via info@hukabikes.be.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs