Blog |

Onbeperkt fietsplezier voor twee op een 2 persoons fiets

fahrrad für 2 personen nebeneinander

Wil je graag samen eropuit, genieten van de buitenlucht en een gezellig praten onderweg? Dat kan met de 2 persoons fiets collectie van Huka. In dit artikel vertellen we je over de mogelijkheden. 

Duofiets Orthros: fiets voor 2 personen

De duofiets Orthros is dé welbekende 2 persoon fiets. De hoofdbestuurder en passagier zitten naast elkaar, dus aan gezelligheid geen gebrek. De passagier kan bij deze 2 persoons fiets vrij om zich heen kijken, terwijl de hoofdbestuurder het overzicht houdt en de 2 persoons fiets bestuurt. Ook is het mogelijk om de passagier mee te laten fietsen. De Duofiets Orthros maakt het mogelijk om de passagier mee te laten trappen of niet. Voor nog meer fietscomfort en de juiste instellingen is het stuur in hoogte en hoek verstelbaar. Tevens is de passagiersstoel standaard voorzien van een draaibare stoel om nog gemakkelijker op- en af te stappen. Heb je andere specifieke wensen bij deze fiets voor 2 personen? Geen probleem! Andere (specifieke) wensen zoals alternatieve sturen, pedalen of ventilerende stoelen kunnen gerealiseerd worden op deze 2 persoons fiets. De duofiets Orthros garandeert fietsplezier en gemak!

Meer informatie over duofiets Orthros

2 persoons fiets: Tandem Copilot & Copilot 3

Een voorwaarde voor een ultiem fietsplezier is dat je je samen veilig voelt op de fiets en kan genieten van de omgeving. Een mooi alternatief voor de duofiets is de tandem Copilot. De tandem Copilot is met name interessant doordat je achter elkaar zit en daardoor ook fietstochten kan maken op de smalle wegen. Op deze 2 persoons fiets zit de passagier voorop en de hoofdbestuurder achterop. Zo heeft de hoofdbestuurder goed zicht op de passagier.

De Copilot kan voorzien worden van elektrische ondersteuning. Met deze elektrische fiets voor 2 personen kan je zodoende zonder veel moeite langere fietsafstanden afleggen. Wens je graag meer stabiliteit? Maak dan kennis met de Copilot 3. Deze 2 persoons fiets biedt extra stabiliteit door het derde wiel. Dit is met name interessant bij beweeglijke passagiers of bij een verminderd evenwichtsgevoel.

Meer informatie over de tandem Copilot (3)

duofiets rolstoelfiets voor kinderen

Diaz: Fiets en rolstoel ineen

Ben je afhankelijk van de rolstoel en wil je graag samen eropuit met de fiets? De Diaz waarbij de fiets en rolstoel een eenheid zijn biedt hiervoor de uitkomst. De passagier in de rolstoel zit voorop en de hoofdbestuurder zit hierbij achterop. Wanneer de fietsrit gemaakt is of je wilt tussentijds een stop maken, dan kan je eenvoudig het rolstoelgedeelte loskoppelen van de fiets en als handbewogen rolstoel verder gaan. Voor elke 2 persoons fiets zijn extra opties en/of accessoires mogelijk. Op deze manier krijg jij de rolstoelfiets Diaz die precies naar jouw behoefte en smaak wordt samengesteld. Samen eropuit wordt weer eenvoudiger gemaakt!

Meer informatie over de rolstoelfiets Diaz

Wil je graag een proefrit plannen op een van onze 2 persoons fietsen?

Om te weten welke 2 persoon fiets het beste bij jullie passen raden wij je aan om een proefrit te maken. Dit kan geheel gratis bij jouw dichtstbijzijnde dealer, bij ons in Oldenzaal of bij jou thuis. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of stuur ons een e-mail naar info@huka.nl. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs