Blog |

Tandemfiets kopen? Ervaar de tandem Copilot!

Tandem Fahrrad kaufen

Je hebt ontelbare kilometers op de gewone fiets gemaakt, maar je bent op een gegeven moment niet meer in staat om op een gewone fiets te blijven fietsen, doordat je lichaam meer beperkingen oplevert. Herken je dat? Een tandemfiets kopen kan de oplossing zijn. In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden die Huka te bieden heeft.

Assortiment aangaande tandemfiets

Huka heeft drie soorten tandem fietsen in het assortiment, namelijk:

  • Bij de tandem Copilot zit de begeleider achterop in plaats van voorop, zodat de begeleider altijd goed zicht heeft op de passagier. Afhankelijk van de passagier kan met de vrijloop worden bepaald in hoeverre de passagier mee dient te trappen.
  • De tandem fiets Copilot 3 geeft extra stabiliteit, waarbij de aangepaste fiets voorzien is van twee wielen voor en één achter. Ook wel tandem driewieler genoemd. Deze uitvoering is met name bijzonder geschikt voor passagiers die heel beweeglijk zijn. Deze tandem fiets wordt ook regelmatig ingezet als tandem kinderfiets (tandem kind voorop). Bij de tandem Copilot 3 kan alleen de begeleider sturen, waarbij de passagier een stuur heeft voor de houvast.
  • De duofiets Orthros, ook wel de tandem naast elkaar genoemd, biedt de mogelijkheid, terwijl je fietst, een gezellig praatje te maken. De Orthros is standaard voorzien van een draaibare stoel voor de bijrijder, zodat je gemakkelijker op- en af kan stappen.

Ga naar tandem Copilot
Ga naar tandem Copilot 3
Ga naar duofiets Orthros

Wij adviseren je vooraf, aan een tandemfiets kopen, de tandemfiets te gaan ervaren. Op deze manier krijg je een indruk of de fiets bij je past. Ook kan het zo zijn dat de fiets aangepast dient te worden, zodat jij comfortabeler en veiliger kunt fietsen. Denk bijvoorbeeld aan een tandem met trapondersteuning, een ruggensteun, balanspedalen etc.

Service rondom een tandemfiets kopen

Huka staat bekend om haar service. Zo hanteren wij een korte levertijd en beschikken we over een landelijk dekkend dealernetwerk die jouw tandem fiets kunnen onderhouden, indien je dit wenst. Daarnaast heb je standaard 10 jaar garantie op het frame en de vork van de tandem fiets. Wil je meer weten over onze service rondom een tandemfiets kopen? Ga dan naar deze link.

Meer informatie ontvangen over tandemfiets kopen?

Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je specifieke wensen aangaande een tandemfiets kopen? Maak kennis met ons! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Tandemfiets kopen

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs