Blog |

Vasco: de hippe driewieler voor volwassenen bij uitstek!

sportliches dreirad für erwachsene

Wil je graag (blijven) fietsen en is fietsen op een tweewieler eigenlijk niet meer verantwoord? Wil je graag met je (klein)kinderen op pad en vind je het belangrijk dat jouw nieuwe fiets er modern uitziet en zodoende een hippe driewieler voor volwassenen wordt? Maak dan kennis met onze Dutch Design fietsen. Bij Huka vinden we het namelijk niet alleen belangrijk dat de fietsen functioneel zijn, maar is in het ontwerpproces ook het Dutch Design een belangrijk uitgangspunt. In dit blog vertellen we je alles over onze varianten hippe driewieler voor volwassenen.

Vasco: de hippe driewieler voor volwassenen bij uitstek!

De Vasco is bijvoorbeeld een hippe driewieler voor volwassenen bij uitstek. De Vasco, die zijn naam te danken heeft aan de ontdekkingsreiziger, heeft een stoer uiterlijk en is voorzien van een middenmotor. De middenmotor zorgt ervoor dat je op een comfortabele manier fietst, vanwege de efficiënte natuurlijke aandrijving. Tevens is deze hippe driewieler voor volwassenen voorzien van hydraulische schijfremmen, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen. De Vasco is in verschillende RAL kleuren verkrijgbaar, naast de standaard RAL kleuren waar je uit kan kiezen. Van dieprood tot dennengroen en van nachtblauw tot oudroze. Alles is mogelijk hierbij om de hippe driewieler voor volwassenen nog fraaier te maken.

Verschillende modellen van de driewieler fiets

Afhankelijk van jouw voorkeur kan je kiezen voor een traditioneel type driewielfiets of een driewielfiets voorzien van een zitsysteem. Om te bepalen welk type het beste bij je aansluit, buiten het design om, adviseren je de verschillende modellen uit te proberen om het op deze manier te ervaren. Onze fietsen kenmerken zich onder anderen door een robuust frame en een speciale driewielconstructie, waarbij je altijd eenvoudig wendbaar bent. Op deze manier kan je de bochten gemakkelijk nemen met een korte draaicirkel.

Hippe driewieler voor volwassenenDriewieler cortesDriewieler City

Driewieler met lage instap

Ben je op zoek naar een hippe driewieler voor volwassenen, waarbij je nog gemakkelijker op- en af kunt stappen? Kies dan voor een driewieler met lage instap. De driewielfiets Cortes en City zijn beide hiervan voorzien.

Ga naar de driewielfietsen

Accessoires op de hippe driewieler voor volwassenen

Heb je behoefte aan extra ondersteuning of wil je jouw driewielfiets uitbreiden met accessoires? In onze handige configurator bieden we je verschillende uitvoeringsvormen waar je uit kunt kiezen bij het gewenste model. Hieronder geven we je een voorbeelden van deze opties:

  • Zadels of aanpassing op het zitsysteem: Vind je het prettiger als we jouw fiets voorzien van een ander zadel of een aanpassing op het zitsysteem? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te realiseren.
  • Sturen: Wordt het de vlindervariant, het rechthoekige model of het sportieve stuur dat er standaard op wordt gezet?
  • Pedalen: Balanspedalen, voorvoetsteunen of grote pedalen: verschillende opties zijn mogelijk indien dit wenselijk is.
  • Manden & tassen: Het vervoeren van boodschappen of andere tassen zal een stuk gemakkelijker gaan als je de beschikking hebt over een mand of fietstassen. Afhankelijk van het type driewieler zijn er verschillende mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een fraaie boodschappenmand of kies voor een dubbele fietstas.
  • Overige aanpassingen: Tot slot maak je de hippe driewieler voor volwassenen compleet met de overige aanpassingen, waar jij je fiets zo ontwerpt, dat er niets aan ontbreekt.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs