Blog |

Welke Huka driewielfiets met elektrische trapondersteuning?

Wil jij een Huka driewielfiets met elektrische trapondersteuning aanschaffen en vind je het lastig om een keuze te maken? In dit artikel leggen we de verschillen uit tussen onze modellen driewielfietsen voor volwassenen.

Huka’s collectie driewielfietsen

Onze collectie driewielfietsen is geheel voorzien van Dutch Design en wil je op gezien worden. Tevens hebben al onze driewielfietsen een actieradius van minstens 40 kilometer. Ideaal voor de langere fietstochten met elektrische trapondersteuning. Hieronder hebben we de voordelen per model op een rij gezet:

  • City: onze sportieve stadsfiets is standaard verkrijgbaar in twee maten en standaard leverbaar in de kleuren mat lichtgrijs of mat azuur blauw. Door het lage zwaartepunt is deze driewielfiets extra stabiel en wendbaar. De City kenmerkt zicht door haar lagere instap om gemakkelijk op- en af te stappen. Tevens is de City uiterst wendbaar door het lage zwaartepunt. Deze driewielfiets is te verkrijgen met of zonder elektrische trapondersteuning.
  • Vasco: deze driewielfiets heeft een stoer design die standaard voorzien is van een middenmotor. De middenmotor zorgt voor een geleidelijke aandrijving waarmee je extra comfortabel fietst. Deze fiets is tevens voorzien van anti-lek banden en hydraulische remmen achter. Met deze remmen kost het je minder kracht om te kunnen remmen.
  • Cortes: deze elektrische driewielfiets is de krachtigste driewielfiets in zijn klasse en eveneens voorzien van middenmotor. De actieradius van de elektrische trapondersteuning is maar liefst 65 kilometer waardoor je extra lange afstanden kan afleggen. Deze fiets is voorzien van een ergonomische zit die met zitspecialisten is ontwikkeld. Dit zorgt voor een optimaal zit- en rijcomfort voor die lange fietstochten.

Configureer de City
Configureer de Vasco
Configureer de Cortes

Elke driewielfiets is geheel af te stemmen naar jouw specifieke wensen. Zoals een ander stuur, voetondersteuning mogelijkheden of een richting aanwijzer set. Bij de Cortes kan de stoel zelfs draaibaar worden gemaakt zodat je nog makkelijker op- en afstapt. Optioneel kunnen we elke driewielfiets leveren in jouw gewenste RAL kleur. Tevens is het mogelijk om de accupack te upgraden, zodat de actieradius van de elektrische trapondersteuning wordt uitgebreid.

Voordelen driewielfiets met elektrische trapondersteuning

Het grootste voordeel van een elektrische driewielfiets is dat je minder inspanningen hoeft te verrichten terwijl je fietst. Je gewrichten en spieren worden minder belast. Fietsen verminderd stijfheid en zorgt ervoor dat je je energieker voelt. Als gewoon fietsen te belastend wordt, kan elektrische trapondersteuning de oplossing zijn. Je profiteert hierbij van de voordelen van het gezond bewegen op de driewielfiets en de kans dat je de gewrichten overbelast is minder groot.

Wil je eerst een driewielfiets ervaren met elektrische trapondersteuning?

Om te weten welke driewielfiets met elektrische ondersteuning het beste bij je past, raden we je aan om de verschillende modellen uit te proberen. Zou je graag eerst een Huka willen ervaren? Dat kan met een gratis proefrit bij een Huka dealer bij jou in de buurt of bij onze fabriek in Oldenzaal. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)541-572 472 of e-mail ons via info@hukabikes.be.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs