Rolstoelscooter Pendel

Ben je afhankelijk van een rolstoel en wil je graag zelfstandig en veilig grotere afstanden afleggen?

Maak kennis met de Pendel! De rolstoelscooter is hét alternatief voor de auto of (regio)taxi.  De rolstoelscooter Pendel is geheel zelfstandig bedienbaar en heeft een actieradius tot 60 km.

Vanaf € 14935 excl 21% BTW
Beschrijving en voordelen
Hendrik

Onafhankelijk rijd je weg waar je naartoe wilt.

Voordelen

  • Eenvoudig snel en zelfstandig reizen met de handbewogen rolstoel.
  • De geveerde voorvork en de luchtvering aan de achterzijde zorgen voor een comfortabel rijgedrag.
  • Door de elektrische aandrijving is de Pendel stil, emissievrij en goedkoop in gebruik.
  • Voldoet aan strenge Europese veiligheidseisen en is als medisch hulpmiddel goed gekeurd.

De Pendel: dé scooter voor rolstoelgebruikers

Je rijdt de rolstoel in de scooter zonder hulp van anderen en je blijft in je eigen stoel zitten. Een inspannende transfer is dus niet nodig. Het rijcomfort is iets wat je echt zelf dient te beleven tijdens een proefrit. Ervaar bijvoorbeeld de luchtvering op de achterassen. Die zorgt voor extra tijdens je rit. 

De veiligheid van de rolstoelscooter Pendel is op alle onderdelen getoetst en goedgekeurd. Zo is de Pendel voorzien van 2 rijstanden, een grote accu capaciteit, krachtige hydraulische remmen en een dashboard met display. De grote koplamp biedt een enorme lichtopbrengst, zodat je goed zicht hebt tijdens het rijden en je tevens goed gezien wordt door andere weggebruikers. Met een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius tot 60 kilometer kom je snel en veilig waar je moet zijn. Wat een vrijheid!

 

 

De Pendel is standaard uitgevoerd met 2 rijstanden en een achteruitrijfunctie. Vanwege het hydraulische remsysteem ben je in staat gecontroleerd en krachtig te kunnen remmen. Dit zorgt voor een korte remweg.

Heb je specifieke behoeftes om optimaal te kunnen rijden? We kunnen specifieke individuele aanpassingen doorvoeren op jouw rolstoelscooter. Het oog wil ook wat, zodoende is de Pendel standaard leverbaar in zes stijlvolle kleuren: zwart, blauw, grijs, groen, rood en oranje. Op aanvraag kunnen we ook een specifieke RAL-kleur naar keuze leveren.

 

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal
Bandenmaat voor 3,00 - 10
Bandenmaat achter 3,00 -12
Maximale belasting in kg 125
Lengte in mm 1760
Breedte in mm standaard uitvoering: 1000, verbrede uitvoering: 1080

De rolstoelscooter Pendel is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'. Daarnaast kunnen we de Pendel passend maken aan jouw persoonlijke situatie.

Draaigas, links
Extra spiegel
Extra spiegel, rechts
Veiligheidsgordel

Accessoires & opties

Elke bestuurder is uniek. Je kunt uit allerlei accessoires kiezen om de rolstoelscooter Pendel samen te stellen naar jouw wensen en smaak. Zoals een extra spiegel, transferhandgrepen of een aangepaste achterklep.

Documentatie

De Pendel: elke bestuurder is uniek

Jouw Pendel is geheel naar wens samen te stellen. Laat jouw Pendel rit maar beginnen!

Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden tref je hieronder diverse documenten. Uiteraard kunnen wij je ook advies geven over de mogelijkheden.

 

Video's
Klantervaringen
5 jaar geleden kwam Henny Oonk (74) uit Borne ten val van een huishoudtrapje met als gevolg de zware..
Klantervaringen
Elvira (59), een actieve vrouw van drie kinderen, maakt al meer dan 17 jaar gebruik van de..
Service

Service & garantie

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteit checks uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een gemiddelde levertijd van 4 weken op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via jouw verkozen dealer. Wil je graag het periodieke onderhoud laten verrichten? De door jou verkozen dealer is het centrale aanspreekpunt als het gaat om reparatie-, onderhoud-, garantie- en andere service verzoeken.

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

 

Rolstoelscooter Pendel Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier