Maak kennis met de collectie
Driewieler Cortes De krachtigste driewieler in zijn klasse.
 • Optimaal zit- en rijcomfort door diverse zitsystemen en een instelbare vering.
 • Grote actieradius (tot 75 km).
 • Een groter voorwiel, dat gegarandeerd zorgt voor comfortabel en stabiel stuurgedrag.
Elektrische driewieler Vasco
Driewieler Vasco Stoer design met middenmotor
 • Stoer Dutch Design met aluminium frame en Big Ben plus banden (anti-lek).
 • Je ervaart een natuurlijke aandrijving, dankzij de stille krachtige middenmotor.
 • Voorzien van hydraulische schijfremmen achter (weinig kracht benodigd om te kunnen remmen).
Driewielfiets City
Driewieler City De sportieve Dutch Design stadsfiets
 • Uiterst stabiel, veilig en wendbaar door het differentieel en lage zwaartepunt.
 • Verkrijgbaar in twee maatvoeringen met een zeer lage instaphoogte (19 cm).
 • Voorzien van hydraulische schijfremmen achter (weinig kracht benodigd om te kunnen remmen).
Voordelen Huka driewielfiets

Waarom een driewielfiets van Huka?

Een driewieler kopen is geen alledaagse bezigheid. We vinden het daarom belangrijk dat je weet wat er mogelijk is op het gebied van driewieler fietsen voor ouderen. Jouw lichaamshouding en persoonlijke situatie en voorkeuren zijn hierbij van belang om te bepalen welke driewieler fiets ouderen het beste bij je past. We adviseren je hier graag vrijblijvend over. Daarnaast biedt Huka meerdere voordelen:

 • Jouw driewieler fiets ouderen kan we samenstellen zoals je wenst. Met een breed assortiment aan opties en accessoires configureren we de fiets voor jou, zodat je zonder moeite kunt fietsen!
 • We nemen uitgebreid de tijd voor je bij de aanschaf van een senioren driewieler, maar hechten daarnaast ook veel waarde aan een goed bereikbare service. Jouw dichtstbijzijnde dealer is het centrale aanspreekpunt voor service, reparatie en andere service verzoeken. Komen zij er niet uit, dan ondersteunen wij ze. Samen zorgen we voor een oplossing!
 • Naast de Hollandse kwaliteit die we leveren, waar we trots op zijn, mag je op jouw Huka gezien worden! Alle driewieler fietsen voor ouderen zijn voorzien van Dutch Design! Dat maakt het fietsen op een Huka extra interessant en leuk!
 • Je hebt de mogelijkheid om de standaard garantie van 5 jaar op het frame en de voorvork te verlengen naar 10 jaar. Ga naar deze link voor meer informatie.
 • Met een gemiddelde levertijd van 4 weken op het standaard assortiment heb je binnen een korte tijd jouw Huka rijklaar voor de deur staan.

Lees het verhaal van Marianne uit Schoorl 
Meer informatie over service
Meer informatie over dealers

Wil je graag een driewieler fiets ouderen uitproberen?

Je komt erachter of een driewieler fiets ouderen van Huka bij je past door deze uit te proberen. Dit kan bij ons geheel gratis! Heb je de voorkeur voor één model of meerdere modellen? Plan dan een afspraak met ons of jouw dichtstbijzijnde dealer voor een gratis proefrit! Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kunnen we de fiets samenstellen zoals je wenst. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)541-572 472 of vul onderstaand contactformulier in. E-mailen kan ook via info@hukabikes.be.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Driewieler fiets ouderen

Voordelen driewieler fiets ouderen

Voordelen van een driewieler fiets ouderen

Zodra je op een driewieler fiets ouderen gaat fietsen ervaar je een duidelijk verschil ten opzichte van een tweewieler. Hieronder tref je de voordelen op een rij:

 • Je hebt een betere controle over het fietsen, doordat je stabieler fietst door het derde wiel. Het op- en afstappen is geen issue meer, aangezien je onderweg te allen tijde op de fiets kan blijven zitten. Wanneer je stilstaat, maar ook bij een zeer lage snelheid blijf je stabiel op een driewielfiets voor senioren.
 • Je blijft mobiel en je behoudt of verbetert je spierkracht met een driewieler fiets ouderen. Ook wanneer je minder goed kan lopen, is dit een goede oplossing!
 • De kans op een ongeval wordt kleiner, vanwege de stabiele wegligging en doordat je je meer kan concentreren op wat er gebeurt in het verkeer. Daar waar je voorheen mogelijk nog bezig was om je extra te concentreren op het fietsen. Je voelt je hierdoor veiliger in het verkeer met een driewielfiets voor senioren!
 • Doordat je gemakkelijker de fiets pakt, krijg je ook weer meer plezier in het fietsen. Met het fietsen op een Huka driewieler fiets wordt fietsen weer leuk!
 • Je onderhoudt makkelijker sociale contacten, doordat je er weer zelfstandig op uit kan. Daarnaast voel je je fitter met een senioren driewieler, doordat je je conditie opbouwt.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of stuur een e-mail naar info@hukabikes.be.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier