Integra Messe (Oostenrijk)

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten in de zorgsector en breid je netwerk uit tijdens de Integra 2024 van woensdag 5 juni tot en met vrijdag 7 juni in Wels (Oostenrijk). Bij deze vakbeurs komen fabrikanten, speciaalzaken, therapeuten, artsen,..

Bekijk event
duofiets orthros

The Elderly care days (Zweden)

Op 3 en 4 oktober staat onze dealer Trident op de Seniorenbeurs in Zweden die gehouden wordt in Stockholmsmässan. Meer dan 500 exposanten zijn er aanwezig. De locatie waar je inspiratie en ideeën op doet als senior! Daarnaast is er een verscheidenheid..

Bekijk event
Ability Expo

Abilities Expo (Verenigde Staten)

Op vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei staan we op de Abilities Expo, waarbij je alles te weten komt over producten, technologieën en hulpmiddelen wanneer jezelf, jouw dierbare of wanneer je in het werkveld te maken hebt met een..

Bekijk event
Spezi Spezialradmesse

SPEZI, Specialradmesse (Duitsland)

Op zaterdag 27 april en zondag 28 april staat Huka op de SPEZI. De SPEZI is de internationale fietsvakbeurs voor speciaal fietsen: waaronder driewielfietsen, vouwfietsen, revalidatiefietsen, tandems, ligfietsen, aanhangwagens en fietsaccessoires. Je treft er meer dan 100 exposanten, waarbij je tevens de..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsdag Roll on

“Blijf stabiel fietsen dag” Hapert (NB)

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om te fietsen? Wil je deze zomer ook genieten van de prachtige weer maar lukt het niet meer op een tweewieler? Kom dan langs in de showroom van Roll-on Mobility Care op..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen dag Deerlijk

“Blijf stabiel fietsen dag” Deerlijk

Wil je graag genieten van de mooie natuur tijdens de heerlijke zomermaanden? En is het helaas niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit bij onze dealer Move All the Way om langs te komen op..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen dag Schaffen-Diest

“Blijf stabiel fietsen dag” Schaffen-Diest

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om te fietsen? Heb je moeite met op- en afstappen of met het behouden van uw evenwicht maar wil je toch genieten van mooie fietstochten? Dan nodigen wij je graag uit voor..

Bekijk event
in de showroom van Oosterhout Bikes & Sports op woensdag 1 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur. Op deze dag maak je kennis met de driewielfietsen van Huka.

“Blijf stabiel fietsen dag” Teteringen (NB)

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om van de prachtige natuur te genieten met dit heerlijke weer? Ervaar je moeite met op- en afstappen of je evenwicht behouden? Kom dan langs in de showroom van Oosterhout Bikes & Sports..

Bekijk event
Mobiliteitswereld Sittard

“Blijf stabiel fietsen dag” Sittard (LB)

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om van de prachtige natuur te genieten? Kom dan langs in de showroom van Mobiliteitswereld Sittard op 16 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op deze dag maak je kennis met..

Bekijk event
duofiets orthros

Swedish Dementia days

Je treft onze dealer Trident op de Zweedse Dementie dagen op dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei. Tijdens deze dagen tref je diverse stands en is er ruimte voor educatie en inspiratie op het gebied van cognitieve stoornissen en dementie. Diverse..

Bekijk event