Nieuws |

De Huka wensboom

Ken je iemand uit jouw familie of omgeving aan wie je een Huka fiets gunt en kan diegene het helaas niet betalen? Of ken je iemand die een lastige periode doormaakt, zich eenzaam voelt en die je graag een verzorgde dag met één van onze fietsen gunt? Stuur dan jouw wens in! Ook andere initiatieven zijn mogelijk die met onze fietsen te maken hebben.

Met de Huka wensboom willen we dit jaar nog een aantal wensen in vervulling laten gaan, waarbij we onze fietsen inzetten. Wil je jezelf of iemand anders opgeven? Vul dan onderstaand formulier in vóór donderdag 15 december a.s. Wie weet laten we dan jouw wens in vervulling gaan! Uiterlijk 21 december maken we bekend welke wensen we in vervulling laten gaan.

Waarvoor is de Huka wensboom voor bedoeld?

Met dit initiatief maken we het mogelijk dat onze fietsen ook toegankelijk worden voor diegenen, waar het financieel helaas niet mogelijk is om een Huka aan te schaffen. Of wanneer je graag iemand in het zonnetje zet, omdat je het diegene gunt. Wil je meer informatie ontvangen over dit initiatief? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@hukabikes.be

    Aanmeldingsformulier     

    Ook interessant

    Nieuws, Events & Blogs