Nieuwsbrief-eindgebruikers |

Huka fietsers gezocht voor interview

Fiets jij op een Cortes, rijd jij in een Pendel of andere Huka fiets? En vind je het leuk om geïnterviewd te worden over jouw ervaringen als Huka fietser? We komen graag in contact met je!

We krijgen veel reacties van eindgebruikers die het leuk vinden om elkaars ervaringsverhalen te lezen. Daarnaast willen we graag nieuwe Huka fietsers enthousiast maken. Uiteraard ook nieuwe eindgebruikers voor de rolstoelscooter Pendel! Zodoende dat we graag nieuwe interviews willen plaatsen op onze website en social media.

Hoe gaat een interview in zijn werk?

We nemen na jouw bericht contact met je op om een afspraak te maken bij je thuis. We nemen vervolgens een interview bij jou af, maken een leuke foto op jouw Huka fiets en stellen het interview op. Nadat het interview is uitgewerkt, sturen we deze jou ter controle toe. Vervolgens plaatsen we het interview op onze website en social media. Ben je benieuwd naar andere ervaringsverhalen? Ga dan naar deze link.

Sta je als Huka fietser open voor een interview?

Maak jij gebruik van een Huka fiets of de rolstoelscooter Pendel van Huka en sta je open voor een interview als Huka fietser? Neem dan contact met Inger van Huka via l.jonkman@huka.nl of bel haar via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472. We kijken uit naar je reactie.

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs