Maak kennis met de collectie
Rolstoelscooter Pendel Rolstoelscooter Pendel
  • Eenvoudig snel en zelfstandig reizen met de handbewogen rolstoel.
  • Door de elektrische aandrijving is de Pendel stil, emissievrij en goedkoop in gebruik.
De voordelen

Vrijheid en comfort met een stoer Dutch design

Dankzij de ingenieuze constructie is de elektrische rolstoelscooter gemakkelijk in gebruik. Je kunt er zelfstandig met jouw eigen rolstoel in- en uitrijden. Met het liftmechanisme wordt je omhoog gebracht en kan je rit met de Pendel beginnen. De rolstoel scooter Pendel biedt daarnaast nog meer voordelen:

  • Door de vering op de voorvork en luchtvering aan de achterzijde van de elektrische rolstoelscooter rijd je altijd comfortabel.
  • De Pendel heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius tot 60 kilometer. Een rit naar de stad, het platteland of naar familie of vrienden is eenvoudig gemaakt!
  • De elektrische rolstoel scooter voldoet aan de Europese regelgeving en is een goedgekeurd medisch hulpmiddel. Hierdoor kan je met een gerust hart op weg.
  • De elektrische Pendel is stil en zuinig in gebruik. Tevens is de elektrische rolstoelscooter Pendel emissievrij.
  • Je bent goed zichtbaar in de Pendel die voorzien is van een stoer Dutch Design. De rolstoel scooter is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Wil je graag de elektrische driewielscooter in een andere kleur? Geen probleem! Op aanvraag kunnen we de Pendel bijna in alle RAL-kleuren leveren. Kies de kleur die het beste bij jou past.

Meer informatie over Rolstoelscooter Pendel

Stel je eigen elektrische rolstoelscooter samen

De elektrische rolstoelscooter Pendel heeft veel mogelijkheden om hem volledig aan te passen op jouw wensen. Heb je verminderde spierkracht? Er zijn verschillende opties om de rolstoelscooter uit te breiden. Denk hierbij aan transfer handgrepen, een extra spiegel, het gashandvat links of een aangepaste achterklep. Heb je nog meer of andere specifieke wensen? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 0541-572 472 of mail ons via  info@hukabikes.be. We denken graag mee.

Stel jouw Pendel samen

Klantervaringen
5 jaar geleden kwam Henny Oonk (74) uit Borne ten val van een huishoudtrapje met als gevolg de zware..
Klantervaringen
Elvira (59), een actieve vrouw van drie kinderen, maakt al meer dan 17 jaar gebruik van de..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Elektrische Rolstoelscooter

Configureer

Veilig de weg op met de Pendel

Bij gemotoriseerde voertuigen is veiligheid extra belangrijk. Mede hierdoor is de elektrische rolstoelscooter Pendel getest en goedgekeurd als Medisch hulpmiddel. De Pendel heeft een korte remweg, sterke motor en heldere verlichting. Daarnaast is deze scooter voor een rolstoel een goedgekeurd medisch hulpmiddel. Wil je meer weten over de elektrische rolstoelscooter Pendel? Bel ons gerust via +31 (0)541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@hukabikes.be

Ervaar de vrijheid van de elektrische rolstoelscooter Pendel

Eropuit zonder afhankelijk te zijn van de regiotaxi of vervoer van anderen? De Pendel maakt dit mogelijk. Wil je de rolstoelscooter Pendel ervaren? Een rit in de buitenlucht is snel gemaakt. Maak een gratis proefrit! Dit kan bij ons op locatie in Oldenzaal of bij jou thuis. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of stuur een e-mail naar  info@hukabikes.be.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier