Vigo NV Wetteren

Vigo NV Wetteren

“Bij Vigo NV zijn we gespecialiseerd in technische orthopedie. Bij ons speelt mobiliteit een belangrijke rol. Bij ons is er veel vraag naar fietsen voor mensen die niet meer op een tweewieler kunnen fietsen. Dan kom je al snel bij Huka terecht. Wij hebben een Huka Cortes en een Huka City in onze showroom staan bij Vigo NV –  Wetteren. Je bent bij ons van harte welkom in onze winkel of maak eens een proefrit op een van deze Huka fietsen”, vertelt  Bart, fietsadviseur van Vigo NV.

Bart, fietsadviseur bij Vigo NV – Wetteren aan het woord

“Met meer dan 20 VIGO-vestigingen en aanwezig in meer als 300 ziekenhuizen en zorgcentra behoren we dan ook tot de grootste internationale groep in de technische orthopedie ter wereld. We zijn gespecialiseerd in technische orthopedie maar bij ons kun je ook terecht voor aangepaste rolstoelen, handbikes of driewielfietsen en andere hulpmiddelen. We onderscheiden ons van andere fietsenwinkels, omdat wij ook een paramedisch beroep uitoefenen. Hierdoor kunnen we gericht advies geven aan mensen met een bepaalde pathologie. Als je opzoek bent naar een fiets die bij jou beperking past, of als je meer informatie over de fietsen van Huka wilt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

“Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens en we zien je graag snel bij ons in de winkel. We helpen je met veel passie en toewijding om je bewegingsvrijheid te behouden of terug te krijgen. Zo kun je in de beste omstandigheden verder met je leven!”

Vigo NV Wetteren

Bezoekadres: Biezeweg 13 – 9230 Wetteren – België
Telefoonnummer: +32 9 292 20 00
E-mail: info@vigogroup.eu

Openingstijden Vigo NV – Wetteren

Maandag 8.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 8.00 tot 17.00 uur
Woensdag 8.00 tot 17.00 uur
Donderdag 8.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 8.00 tot 16.15 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten