Word Huka dealer

huka dealer worden

Huka dealer worden in jouw regio?

Wat leuk dat je interesse hebt om Huka dealer te worden! Vanuit Huka werken we met verschillende Huka regio’s. Dit houdt in dat in elke regio zich een Huka dealer bevindt, zodat er voor de eindgebruiker altijd een Huka dealer in de buurt zit. De meeste Huka regio’s zijn ingevuld met een Huka dealer. Echter zijn er ook nog een aantal regio’s waar we op zoek zijn naar nieuwe Huka dealers, omdat deze regio’s nog niet voorzien zijn van een Huka dealer.

Word je dealer, dan heeft de eindgebruiker onder anderen bij jouw winkel de mogelijkheid om Huka fietsen vrijblijvend te proberen en adviseer je welke Huka fiets of ander vervoersmiddelen het beste bij hen past. Daarnaast vinden w

e het belangrijk dat we met jou als dealer een goede samenwerking aangaan. Enerzijds willen we graag een goede service bieden aan onze (potentiële) eindgebruikers. Anderzijds willen we graag nog meer potentiële eindgebruikers enthousiast maken over onze collectie aan fietsen en andere vervoersmiddelen.

Wellicht word jij onze nieuwe Huka dealer in jouw regio! Wil je meer informatie over het dealership met ons? We horen graag van je! Bel ons via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of e-mail ons via info@hukabikes.be.

Bekijk onze collectie