Blog |

Bekijk Huka’s opties voor een driewielfiets met rugsteun

driewielfiets met rugsteun

Ben jij op zoek naar een comfortabele fiets en kun je dat extra steuntje in de rug gebruiken? Dan is een van onze fietsen met rugsteun een geschikte optie voor jou! Een rugsteun kan je helpen bij balansproblemen of evenwichtsproblemen. Ook zorgt het ervoor dat je minder belasting ondervindt aan je rug. Lees in dit artikel alles over de verschillende oplossingen die Huka biedt voor een driewielfiets met rugsteun.

De Cortes

De Cortes is onze driewielfiets met een unieke zitting die we samen hebben ontwikkeld met gerenommeerde zitspecialisten. De rugsteun geeft veel ondersteuning en comfort. De kans dat je je schouders, rug of nek belast neemt hierdoor aanzienlijk af. De Cortes wordt ook wel gezien als ligfiets onder de Huka’s. Dit komt mede door de lagere zitting en instap. Door het lage zwaartepunt en de middenmoter is de Cortes een uiterst stabiele driewielfiets met rugsteun. De stoel is in diepte en in hoek verstelbaar, zodat jij de juiste fietshouding kunt aannemen. Optioneel is de stoel draaibaar te leveren. Hierdoor is het nog gemakkelijker om op- en af te stappen.

Driewielfiets met rugsteun voor volwassenen

Zoek je een driewielfiets met een traditionele zit én heb je behoefte aan extra stabiliteit? Naast de Cortes is het  ook mogelijk om bij onze andere driewielfietsen een rugsteun te laten bevestigen. Deze is in hoogte en breedte instelbaar. Zodoende is deze aan te passen aan jouw gewenste stand. De rugsteun is voorzien van een fixatieriem met klikgesp voor extra stabiliteit en veiligheid. Wanneer je balansproblemen ervaart tijdens het fietsen kan ook de rugsteun een gewenste ondersteuning zijn.

Bekijk hier elke driewielfiets voor volwassenen met optie voor een rugsteun

Fiets voor kinderen

Zoek je voor jouw zoon of dochter een kinderfiets met extra stabiliteit en veiligheid? Overweeg dan onze AT-collectie driewielfietsen die speciaal ontwikkeld is voor kinderen. Is het voor jouw zoon of dochter lastig om de juiste fietshouding aan te nemen? Dan is een AT driewielfiets met rugsteun mogelijk een manier om de juiste ondersteuning te bieden. De fixatieriem zorgt hierbij voor extra veiligheid. Ook wanneer jouw zoon of dochter extra beweeglijk is.

Bekijk hier elke driewielfiets voor kinderen met optie voor een rugsteun

Wil je een Huka driewielfiets met rugsteun uitproberen?

Kom langs bij onze showroom in Oldenzaal of bij een van onze dealers om een driewielfiets met rugsteun van Huka te ervaren. Wens je naar een dichtstbijzijnde dealer te gaan en wil je een Huka driewielfiets met rugsteun ervaren? Neem dan van te voren even contact op. Niet iedere dealer heeft namelijk de rugsteun passend bij het type Huka fiets op locatie. Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of stuur een e-mail naar info@hukabikes.be.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs