Driewieler Cortes

Zoek je een fiets die jou stabiliteit en een veilig gevoel geeft en voorzien is van een modern design? Dit alles komt samen in de Cortes.

De Cortes is standaard voorzien van middenmotor die zorgt voor een natuurlijke efficiente aandrijving. Optimaal rijcomfort staat hierbij voorop!

Vanaf € 5667 excl 21% BTW
Beschrijving en voordelen
damesfiets met lage instap
Janice

Geniet van de natuur en de fluitende vogels.

Voordelen

  • Optimaal zit- en rijcomfort door diverse zitsystemen en een instelbare vering.
  • Standaard uitgerust met Shimano STEPS of Bafang middenmotor die zorgt voor een efficiënte natuurlijke aandrijving.
  • Grote actieradius (tot 75 km).
  • Een groter voorwiel, dat gegarandeerd zorgt voor comfortabel en stabiel stuurgedrag.
  • 10 jaar garantie op het frame en voorvork. Na registratie via deze pagina.

Dé zitdriewieler met een krachtige middenmotor

In samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten zijn meerdere zitsystemen (drie varianten) ontwikkeld waarmee de Cortes uitgerust kan worden. Deze zit is optioneel zelfs draaibaar. Op deze manier kan je jouw zitdriewieler samenstellen zodat deze voor jou het prettigst zit.

Het op- en afstappen is erg makkelijk, zeker in combinatie met de lage instap. Tevens is deze lichtlopende driewieler geheel op jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Uiteraard afgemonteerd met eerste klas onderdelen. Het is een driewielfiets waarop je gezien mag worden!

Verkrijgbaar in drie zit varianten

De ergonomische zit van de Cortes is verkrijgbaar in drie varianten. Je hebt de keuze uit een zit met lage rugleuning, hoge rugleuning of gepolsterde zit met instelbare rugleuning.

Bij de gepolsterde zit met instelbare rugleuning ben je in staat om de ergonomische zitting en de rug onafhankelijk van elkaar in diepte- en hoek in te stellen. Tevens is het rug gedeelte voorzien van zijdelingse opvang. Optioneel kan deze zitting voorzien worden van zijkussens. Deze zijkussens zijn geschikt voor berijders met een smallere zitbreedte die extra ondersteuning wensen.

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning Bafang middenmotor 80NM
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) 24 x 2,15 (55-507)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) 20 x 1,75 (55-406)
Binnenbeenlengte in mm 670-950
Instaphoogte in mm 360
Maximale belasting in kg 150
Lengte x breedte in mm 2065 x 785

De Cortes is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

De Cortes beschikt standaard over een krachtige middenmotor, individueel instelbare vering en anti-lekbanden. Deze anti-lek banden geven je extra grip op de weg en zorgen voor een langere levensduur. Met behulp van de hydraulische schijfremmen is er weinig kracht benodigd om te kunnen remmen. Zeer wenselijk wanneer je weinig kracht hebt in de handen of wanneer je merkt dat je reactievermogen minder is. Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'.

Armsteunset
Gepolsterde zit met instelbare rugleuning
Bagagedrager
Grotere bagagedrager

Accessoires & opties

Heb je specifieke behoeftes om optimaal te kunnen fietsen? We kunnen persoonlijke aanpassingen aanbrengen op jouw fiets. Jouw speciale behoefte is een uitdaging voor ons! Wil je een draaibare stoel, een armsteunen of een richtingaanwijzer set? Er zijn verschillende onderdelen en accessores waarmee je de Cortes kan uitbreiden.

Documentatie

Driewieler Cortes: eerste klas onderdelen

De driewieler Cortes met Dutch Design is voorzien van eerste klas onderdelen en in zijn klasse uitgerust met een middenmotor. Hierdoor is de Cortes nóg stabieler.

De Cortes is uit te voeren met een Shimano STEPS of Bafang middenmotor. Deze staan goed bekend bij fietsenmakers en heeft daardoor optimale servicemogelijkheden. De Cortes is standaard verkrijgbaar in 4 kleuren: metallic blauw, robijnrood of zwart. Wens je een andere RAL kleur? Geen probleem! Bijna elke RAL kleur is mogelijk. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Verdiep je dan in onderstaande documentatie of neem gerust contact met ons op als je vrijblijvend geadviseerd wilt worden.

Video's
Klantervaringen
Als actieve wandelaarster in onder anderen de bergen van de Alpen en Nepal kreeg Marianne (72) uit..
Klantervaringen
Dik van Baren (80) is graag buiten. Het liefst stapt hij elke dag op de fiets om de natuur in te..
Klantervaringen
Oud ondernemer Hans (87) uit Oldenzaal is nog steeds een actieve golfspeler bij de golfclub in..
Service

Service & garantie

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een gemiddelde levertijd van 2 weken op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via jouw verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie op onze website. Ideaal als je zorgeloos wilt fietsen.

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Driewieler Cortes Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier