Rolstoelfiets Diaz

Eropuit met een fiets en rolstoel ineen doe je met de Dutch Design rolstoelfiets Diaz.

De Diaz, die uitgerust is met een middenmotor, is geschikt voor kinderen en volwassenen en kan voorzien worden van verschillende zit mogelijkheden.

Vanaf € 8745 excl 21% BTW
Beschrijving en voordelen
Barend & Silvia

Ze maken een gezellig fietstochtje om herinneringen op te halen.

Voordelen

  • Standaard uitgerust met een Bafang middenmotor die zorgt voor een natuurlijke krachtige aandrijving.
  • De Diaz fietst zeer comfortabel en veilig, dankzij de onafhankelijke vering in het frame en de hydraulische schijfremmen aan de voorzijde.
  • Het rolstoel gedeelte is eenvoudig aan- en afkoppelbaar zonder loskoppeling van rem- en/ of versnellingskabels.
  • Na afkoppeling te gebruiken als (duw)rolstoel.
  • 10 jaar garantie op het frame. Na registratie via deze pagina.

Comfortabel samen eropuit in de buitenlucht

De Diaz met Dutch Design brengt je waar je naartoe wilt en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De Diaz is standaard voorzien van een middenmotor die zorgt voor een efficiënte natuurlijke aandrijving. Dankzij de uitgekiende constructie en onafhankelijke vering fiets je zeer comfortabel en veilig.

De rolstoelfiets Diaz wordt geleverd met een in hoogte verstelbare rug en een in diepte instelbare volschuim zit. Deze kan vervangen worden door een comfort zitting met daarbij een actief, passief of vlak gevormde rug voor een nóg aangenamere zithouding. Wil je graag onderweg een stop maken? Koppel het rolstoel gedeelte eenvoudig af en gebruik deze vervolgens als duwrolstoel. Zeer praktisch als je samen een boodschap wilt doen of een terrasje wilt pakken. Een slimme oplossing in allerlei dagelijkse situaties.

Krachtige middenmotor met efficiënte natuurlijke aandrijving

De Diaz is standaard uitgerust met een Bafang middenmotor. De middenmotor zorgt voor een efficiënte natuurlijke aandrijving, waardoor je comfortabel eropuit kan samen. Met behulp van deze aandrijving trap je lichter en is het fietsen dus minder vermoeiend.

Deze trapondersteuning wordt standaard met een aanrijhulp en vijf standen ondersteuning geleverd. Hierdoor kom je nog gemakkelijker op gang. Het zitgedeelte is voorzien van een onafhankelijke vering in het frame die zorgt voor extra rijcomfort.

Standaard wordt de Diaz geleverd in het zwart-grijs, staal- en azuurblauw of dennengroen-zwart. Wens je graag een andere kleurencombinatie? Bijna elke RAL kleurencombinatie is mogelijk.

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning Bafang middenmotor 80NM
Bandenmaat voorzijde in inch (ETRTO) 20 x 2,15 (55-406)
Bandenmaat achterzijde in inch (ETRTO) 26 x 1,75 (47-559)
Binnenbeenlengte in mm 770-980
Maximale belasting in kg voorzijde: 150, achterzijde: 120
Lengte x breedte in mm 2350 x 760

De Diaz is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

De Diaz heeft zeer stabiele rijeigenschappen en is standaard voorzien van een Bafang middenmotor, 5 of 8 versnellingen, dubbele hydraulische schijfremmen, terugtraprem, parkeerrem, heupgordel, voetenplank en anti-lekbanden. Met behulp van de hydraulische schijfremmen is er weinig kracht benodigd om te kunnen remmen. Zeer wenselijk wanneer je weinig kracht hebt in de handen of wanneer je merkt dat je reactievermogen minder is. De anti-lek banden geven je extra grip op de weg en zorgen voor een langere levensduur.

Fixatievest (4-punts)
Verstelbare hoofdsteun
Armsteunen
Huka Diaz_verhoogde beensteunset Verhoogde voetplaten voor kleinere binnenbeenlengte

Accessoires & opties

Naast de volwaardige standaard uitvoering met o.a. een Bafang middenmotor, dubbele hydraulische schijfremmen en heupgordel is de Diaz uit te breiden met diverse opties. Denk hierbij aan een instelbare hoofdsteun, zijkussens voor aanpassing van de zitbreedte of diverse fixaties. Tevens is de Diaz geschikt voor maatwerk. De standaard zit-unit kan namelijk eenvoudig vervangen worden door een orthese of een kinderstoel met Isofix systeem.

Documentatie

De Diaz: voorzien van comfortabel zitsysteem

Het zitsysteem van de passagier wordt standaard geleverd met een in hoogte verstelbare rug en een in diepte instelbare volschuim zit. Tevens heb je de mogelijkheid om de zitting te vervangen.

Denk hierbij aan een zitorthese of een Isofix adaptie, waarbij een kinderzitje op het zitsysteem van de Diaz geplaatst kan worden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de Diaz? Download dan één van de documenten hieronder.

Video's
Klantervaringen
Samen erop uit met de elektrische rolstoelfiets Duet in Slagharen. Joke (70) en Herman (71) kan je..
Service

Service & garantie

Wil je eindeloos genieten op de Diaz? Deze rolstoelfiets van Huka is uitgevoerd met eerste klas onderdelen. Daarnaast is de service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

Met een gemiddelde levertijd van 2 weken op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via jouw verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie. Fietsplezier voor twee!

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Rolstoelfiets Diaz Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier