Duofiets Orthros

 Vind je het leuk om samen eropuit te gaan met de fiets en heerlijke tochten in de buitenlucht te maken, maar lukt dit niet meer zelfstandig?

De duofiets Orthros maakt het (weer) mogelijk om gezellige uitstapjes te maken met de fiets op een veilige manier! Onbeperkt. Dankzij de ingenieuze constructie is de wegligging zeer stabiel.

Vanaf € 8100 excl 21% BTW
Beschrijving en voordelen
Huka collectie
Robert & Charlotte

Onderweg voeren ze de mooiste gesprekken.

Voordelen

  • Unieke diagonale zitpositie verstelling, zodat altijd de ideale fietshouding aangenomen kan worden.
  • Uiterst stabiel en wendbaar door de ingenieuze robuuste constructie, het differentieel en het lage zwaartepunt.
  • Oogcontact en een gezellig praatje tijdens het fietsen zijn eenvoudig te maken.
  • Zeer krachtige trapondersteuning. Ook zeer geschikt voor heuvelachtig terrein.
  • Voorzien van 8 versnellingen en de mogelijkheid om de passagier actief, passief of niet mee te laten trappen.
  • 10 jaar garantie op het frame en voorvork. Na registratie via deze pagina.

Dé comfortabele duofiets met unieke zitpositie verstelling

Bij de Orthros zitten de begeleider en passagier naast elkaar, waardoor je gemakkelijk een praatje kan maken. Met de unieke diagonale zitpositie verstelling kan altijd de meest ideale fietshouding aangenomen worden. Daardoor is deze duofiets breed inzetbaar voor verschillende doelgroepen.

De Orthros kan volledig worden gepersonaliseerd. Dankzij de ingenieuze robuuste constructie is de wegligging zeer stabiel. Samen maak je de mooiste herinneringen op de duofiets Orthros.

 

De Orthros: comfortabel & rijk uitgerust

De Orthros is standaard uitgerust met een draaibare bijrijdersstoel, waardoor de passagier nog gemakkelijker kan op- en afstappen. De unieke ergonomische zithoekverstelling maakt het mogelijk om de zitpositie diagonaal te verstellen. Op deze wijze kan de duofiets worden aangepast aan iedere persoon, ongeacht hun lichaamslengte. Tevens creëer je met deze verstelling de ideale fiets positie, waardoor je gewrichten in je armen, benen en nek minder worden belast.

De duofiets van Huka fietst zeer comfortabel en is eenvoudig in gebruik. De achterwielen en het voorwiel hebben hydraulische schijfremmen, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen. De waterafstotende geïntegreerde zit- en rugkussens zijn voorzien van comfortabel schuim. De kussens zijn niet eenvoudig te verwijderen, zodat diefstal voorkomen wordt. De anti-lekbanden zorgen voor een betere grip op de weg en een langere levensduur.

 

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning Bafang achterwielmotor op achteras
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) 24 x 2,15 (55-507)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) 20 x 2,15 (55-406)
Binnenbeenlengte in mm 650-850
Maximale belasting in kg 240
Lengte x breedte in mm 2010 x 970

De Othros is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

De Orthros is standaard uitgerust met o.a. een draaibare bijrijdersstoel, parkeerrem, licht bedienbare hydraulische schrijfremmen achter en voor, 8 versnellingsnaaf met vrijloop, verlichting, anti-lekbanden en een veiligheidsslot (AXA Solid). Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'. Daarnaast kunnen we de Orthros passend maken naar jullie persoonlijke voorkeuren.

Armsteunset
Voetenplank voor bijrijder, opklapbaar
Schakelbare vrijloop
Voetbak instelbaar

Accessoires & opties

Naast de uitgebreide basis uitvoering die we bieden, kan jullie Orthros voorzien worden van diverse opties en accessoires. Denk hierbij aan een voetenplank, armsteunset, ventilerende zittingen of een rolgordel. Maak je veelvuldig gebruik van de duofiets met meerdere personen? Laat je dan adviseren welke onderdelen en accessoires een meerwaarde geven om de Orthros multi-inzetbaar te maken!

De duofiets Orthros kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden met een instelbare vrijloop om de passagier actief, passief of niet te laten meetrappen. Je past de gewenste stand aan tijdens het fietsen. Een andere optie is een eigen versnellingsnaaf voor de passagier, zodat altijd op een eigen tempo meegefietst kan worden. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Documentatie

De Orthros in jullie favoriete (huisstijl)kleur

De Orthros is standaard leverbaar in een luxe grijstint: gun metal silver met een matte look of in het helder metallic blauw. Wil je jouw Orthros nog persoonlijker maken? Bijvoorbeeld de coating in jullie favoriete kleur of huisstijlkleur van jullie organisatie? Dat kan! We laten je graag de mogelijkheden zien.

Wil je meer te weten komen over de Orthros van Huka? Hieronder tref je een aantal documenten. Uiteraard is het ook mogelijk om je door ons te laten adviseren! We komen bij je langs of jullie zijn welkom in ons Experience center.

Video's
Klantervaringen
“Actief bewegen is een belangrijk onderdeel van Trivium Meulenbelt Zorg in Tubbergen. Als..
Klantervaringen
In de Rotterdamse wijk Prins Alexander heeft woonlocatie Hanrathstraat van Middin sinds kort de..
Klantervaringen
Bij de dagbestedingslocatie ‘Het Los Huus’ van de Passerel in Epe wordt elke dag met enthousiasme de..
Service

Service & garantie

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een gemiddelde levertijd van 2 weken op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via jouw verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie. Wel zo prettig!

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Duofiets Orthros Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier