Nieuws |

Blijf stabiel fietsen weken!

Wil je graag genieten deze zomer op een fiets, maar voelt het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen tijdens de ‘blijf stabiel fiets middagen’ bij onze dealers die in april en mei plaatsvinden. Tijdens deze dagen kun je kennismaken met de moderne driewielfietsen van Huka!

Ervaar & beleef de Huka fietsen

Naast de kennismaking in één van de showrooms is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We vertellen je tijdens deze open dagen graag over de mogelijkheden. De koffie en het gebak staan klaar! ☕🍰

Ga naar de pagina events om te zien waar deze opendagen plaatsvinden.

Interessante actie

Tevens profiteer je tijdelijk van een leuke actie. Tijdens deze ‘Blijf stabiel fietsen weken’ ontvang je bij aankoop van een Huka fiets namelijk tot en met eind juni € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! De uitzondering geldt op de aangepaste RAL kleuren, aandrijving, elektrische ondersteuning en beremming.

Wil je meer informatie ontvangen? We adviseren je graag! Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar nieuws overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs