Maak kennis met de collectie
Rolstoelfiets Diaz Rolstoelfiets Diaz
  • Standaard uitgerust met een Bafang middenmotor die zorgt voor een natuurlijke krachtige aandrijving.
  • Na afkoppeling te gebruiken als (duw)rolstoel.
De voordelen

De Diaz biedt je gemak

Fiets comfortabel en veilig dankzij het uitgekiende ontwerp en de onafhankelijke hydraulische vering. Ben je aangekomen op je bestemming? Koppel dan eenvoudig de stoel los om hem te gebruiken als rolstoel. Een wandeling door het park of een kort bezoek aan familie of vrienden is zodoende eenvoudig te maken. Daarnaast biedt deze fiets met rolstoel voorop nog meer voordelen, zoals:

  • De bijrijder zit veilig en comfortabel voorop dankzij de heupgordel en de polsterzitting op het rug- en zitvlak.
  • De rolstoelfiets Diaz is standaard leverbaar met een middenmotor die zorgt voor een natuurlijke aandrijving. Een fietsrit tegen de wind in of het fietsen tegen de helling op wordt op deze manier nog makkelijker en leuker.
  • Dankzij de verstelbare arm- en rugleuning van de Diaz is de stoel individueel aan te passen, zodat een optimale zithouding te realiseren is. Afhankelijk van de wensen is het in veel gevallen ook mogelijk om een aangepast zitsysteem te bevestigen op de elektrische rolstoelfiets. Hierbij kan je denken aan een orthese of kinderzit. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een luxere zitvoorziening met extra zitcomfort.
  • Huka levert Hollandse kwaliteit. Daar zijn we trots op. Daarnaast vinden we een goede service belangrijk. Standaard ontvang je 5 jaar garantie op het frame en voorvork van jouw elektrische rolstoelfiets. Deze garantie is uit te breiden naar 10 jaar.

Meer informatie over garantie

Complete rolstoel bij de elektrische rolstoelfiets

Het is belangrijk dat de bijrijder zich comfortabel voelt tijdens de fietsritten. Door de uitgekiende constructie en de hydraulische vering, waar veel aandacht aan besteed is tijdens het ontwerp, kan je met gemak lange comfortabele fietsritten maken. Een bijkomend voordeel van de Diaz is dat het rolstoelgedeelte los te koppelen is als duwrolstoel. Zonder loskoppeling van rem- en of versnellingskabels is de duwrolstoel in een mum van tijd inzetbaar.  Heb je specifieke behoeften met betrekking tot het zitgedeelte? Indien nodig passen we de elektrische rolstoelfiets aan met behulp van accessoires op basis van jouw behoeftes. Ook kan de rolstoel geschikt gemaakt worden voor de montage van individuele zitorthese. Zo kun je optimaal genieten van je dag. Waar je ook bent. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Stel je eigen Diaz samen

Klantervaringen
Op een warme zomerdag in juli waren we te gast bij het Seniorenkabinet in Langeveen. We kwamen hier..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Elektrische rolstoelfiets

Configureer

Maak je Diaz persoonlijk

Heb je extra ondersteuning nodig voor de elektrische rolstoelfiets Diaz? Zoals bijvoorbeeld een verstelbare hoofdsteun, een fixatievest of spakenbedekking. Dat kan! Ook andere opties zijn mogelijk zoals handbescherming of spaakbedekking van de wielen. Bekijk de mogelijkheden en alle opties via de configurator. Wil je graag persoonlijk geadviseerd worden? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl. Wij denken graag met je mee.

Enthousiast over de elektrische rolstoelfiets? Plan nu een gratis proefrit!

Ervaar zelf het gemak van de elektrische rolstoelfiets Diaz tijdens een gratis proefrit. Kom langs bij één van onze dealers, op onze locatie in Oldenzaal of probeer de Diaz thuis. Wij zorgen dat de fiets bij je wordt afgeleverd. Samen bespreken we vervolgens de functionaliteiten en jullie wensen, zodat je gemakkelijk met de elektrische rolstoelfiets Diaz een proefrit kunt maken.  Plan je gratis proefrit via ons telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of stuur een e-mail naar info@hukabikes.be.

Altijd een dealer bij jullie in de buurt voor je elektrische rolstoelfiets

Huka werkt met regionale dealer wat inhoudt dat zij je ondersteunen met al je service- en reparatie verzoeken. Tevens kunnen zij je ondersteunen met het periodieke onderhoud van de elektrische rolstoelfiets. Vele dealers van ons hebben een gratis haal- en brengservice.

Ga naar jouw dichtstbijzijnde dealer

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier