Maak kennis met de collectie
Rolstoelfiets Diaz Rolstoelfiets Diaz
  • Standaard uitgerust met een Bafang middenmotor die zorgt voor een natuurlijke krachtige aandrijving.
  • Na afkoppeling te gebruiken als (duw)rolstoel.
De voordelen

Een geschikte oplossing voor uiteenlopende situaties

Met de Dutch Design Diaz fiets je veilig en comfortabel, dankzij de uitgekiende constructie met fuseebesturing, hydraulische schijfremmen en geveerd onderstel. Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan de zitvoorziening:

  • In de basis is de Diaz uitgevoerd met een standaard zitting die voorzien is van een volschuim vulling. Optioneel kan je ook kiezen voor een comfort zitting.
  • Daarnaast heb je de mogelijkheid om de zitting te vervangen door een zitorthese. Dit kan (zeer) wenselijk zijn wanneer je nog meer comfort of ondersteuning nodig hebt. Bijvoorbeeld indien drukverlaging nodig is om langdurig te kunnen zitten, zodat je intensief gebruik kunt maken van de fiets met rolstoel voorop.
  • Maak je in de auto gebruik van een kinderzit met Isofix bevestiging? En zit jouw zoon of dochter hier veilig en comfortabel in? Overweeg dan om deze ook te gebruiken voor jullie rolstoel fiets. Door middel van de bevestigingspunten op de rolstoelfiets van Huka is deze eenvoudig te bevestigingen.
  • Indien meerdere personen gebruik willen maken van de fiets met rolstoel voorop? Dan heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om op de standaard zitting een kinderzitje met Isofix systeem te bevestigen. Wil je meer informatie? We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Andere voordelen fiets met rolstoel voorop van Huka

Naast de uitgebreide mogelijkheden die je hebt om de zitvoorziening passend te maken voor jullie situatie, biedt de fiets met rolstoel voorop nog meer voordelen:

  • Je fietst extra comfortabel op jouw fiets met rolstoel voorop, dankzij de Bafang middenmotor waarmee de Diaz standaard uitgevoerd is. Die zorgt voor een krachtige natuurlijke aandrijving.
  • De fiets met de rolstoel voorop zorgt ervoor dat de passagier optimaal van de omgeving geniet. Daarnaast heeft de hoofdbestuurder het optimale zicht op de passagier en verkeer, doordat de rolstoel aan de voorkant zit en de bestuurder achterop. Win-win!
  • Het rolstoelgedeelte is eenvoudig aan- en afkoppelbaar zonder loskoppeling van rem- en of versnellingskabels. Ideaal als je onderweg een stop wilt maken om een terrasje te pakken of wanneer je een boodschap wilt doen. Daarnaast ben je in staat om de rolstoelfiets makkelijker op te bergen en is de Diaz verplaatsbaar door een standaard buitendeur.
Klantervaringen
Samen erop uit met de elektrische rolstoelfiets Duet in Slagharen. Joke (70) en Herman (71) kan je..
Configureer

Verschil tussen standaard- & comfort zitting fiets rolstoel

De Diaz is in de basis uitgevoerd met een standaard zitting. De zitting is in hoogte- en in diepte verstelbaar. Naast de standaard zit heb je de mogelijkheid om de Diaz uit te voeren met een comfort zitgedeelte. Heb je last van de rug of ben je van plan langere fietsafstanden te gaan maken met elkaar? Dan kan het wenselijk zijn om de Diaz uit te laten voeren met deze Comfort uitvoering. Deze zitting vormt zich naar het lichaam, doordat de zitting is voorzien van vormschuim.

Maak de fiets met rolstoel voorop persoonlijk

Wil je graag jullie rolstoelfiets nog passender laten maken voor jullie situatie? Met een breed assortiment aan diverse onderdelen en accessoires is er veel mogelijk. Hierbij kan je denken aan een fixatievest, hoofdsteun, armsteunen of abductieklos, waarbij beweeglijke passagiers beter gepositioneerd worden in de rolstoel. Configureer jouw gewenste fiets voor rolstoel via onderstaande link of neem contact met ons op. We adviseren je graag.

Configureer de Diaz

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of stuur ons een e-mail aan info@hukabikes.be. Een gratis proefrit bij ons Experience center in Oldenzaal of bij jouw dichtstbijzijnde dealer is eenvoudig gemaakt.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier