Maak kennis met de collectie
Rolstoelfiets Diaz Rolstoelfiets Diaz
  • Standaard uitgerust met een Bafang middenmotor die zorgt voor een natuurlijke krachtige aandrijving.
  • Na afkoppeling te gebruiken als (duw)rolstoel.
De voordelen

De voordelen van de Diaz

De rolstoelfiets voor kinderen van Huka biedt diverse voordelen, zoals:

  • De rolstoelfiets voor kinderen is veilig en comfortabel, dankzij de onafhankelijke vering in het frame en de hydraulische schrijfremmen aan de voorzijde.
  • De Diaz wordt geleverd met een in hoogte verstelbare rug en een in diepte instelbare volschuim zit. Deze kan vervangen worden door een comfort zitting met daarbij een actief, passief of vlak gevormde rug. Wens je liever een andere zitting? De standaard zit-unit kan eenvoudig vervangen worden door een orthese of een kinderzit.
  • Je trapt met de Diaz licht en soepel. De Diaz is voorzien van een middenmotor die zorgt voor een natuurlijke aandrijving.
  • Dankzij de verstelbare armleuningen is de stoel van de rolstoelfiets voor kinderen individueel aan te passen, zodat je kind altijd goed zit, ook als ze nog groeien. Eventueel is het mogelijk om andere opties en accessoires aan te brengen op de rolstoelfiets Diaz, zodat de rolfietsfiets nog beter aansluit op jullie vereisten en wensen.
  • Je ontvangt standard 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie.

Meer informatie over garantie
Ga naar rolstoelfiets Diaz

Rolstoelfiets voor kinderen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Het fietsgedeelte van de rolstoelfiets voor kinderen is verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur met uitzondering van de fluorescente kleuren. Daarnaast kan de fiets geleverd worden met diverse ondersteuningen en accessoires. Zoals een fixatievest, een verstelbare hoofdsteun of spakenbedekking. Stel dan jouw rolstoelfiets Diaz samen. Liever persoonlijk advies? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of via het e-mailadres info@hukabikes.be. Wij denken graag met je mee.

Stel jouw Diaz samen

Klantervaringen
Op een warme zomerdag in juli waren we te gast bij het Seniorenkabinet in Langeveen. We kwamen hier..
Configureer

Gemakkelijk eropuit met de duwrolstoel

Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is dat je kind er gemakkelijk op uit kan. Zodoende is de rolstoel van de rolstoelfiets voor kinderen een volwaardige rolstoel. De rolstoel is voorzien van inklapbare voetsteunen en is handmatig gemakkelijk te duwen. Zeer praktisch als je samen een boodschap wilt doen of een terrasje wilt pakken. Zo kan je kind optimaal genieten van je dag, waar je maar naartoe wilt gaan.

Enthousiast over de rolstoelfiets voor kinderen? Plan nu een gratis proefrit!

Ervaar zelf het gemak van deze rolstoel fiets voor kinderen tijdens een proefrit. Kom langs bij één van onze dealers, op onze locatie in Oldenzaal of probeer de fiets bij jullie thuis. Plan je proefrit gratis via ons telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of door te e-mailen naar info@hukabikes.be.

Ga naar dichtstbijzijnde dealer in jouw buurt

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier