Maak kennis met de collectie
Rolstoelfiets Diaz Rolstoelfiets Diaz
  • Standaard uitgerust met een Bafang middenmotor die zorgt voor een natuurlijke krachtige aandrijving.
  • Na afkoppeling te gebruiken als (duw)rolstoel.
De voordelen

Gemak en flexibiliteit voorop

Met de rolstoelfiets Diaz kun je samen een lekker stuk fietsen. Wanneer je op je bestemming bent aangekomen koppel je eenvoudig de rolstoel los om hem te gebruiken als volwaardige duwrolstoel. Voor de optimale beleving zit de passagier voorop. De begeleider zit achterop en heeft daardoor het beste overzicht, wel zo veilig .Verder biedt de rolstoelfiets voor volwassenen nog meer voordelen, zoals:

  • Dankzij de uitgekiende constructie, hydraulische schijfremmen en onafhankelijke hydraulische vering in het frame fiets je zeer comfortabel en veilig.
  • De rolstoelfiets voor volwassenen is standaard voorzien van een Bafang middenmotor die zorgt voor een natuurlijke aandrijving.
  • De Diaz wordt geleverd met een in hoogte verstelbare rug en een in diepte instelbare volschuim zit. Deze kan vervangen worden door een comfort zitting met daarbij een actief, passief of vlak gevormde rug.
  • Het rolstoel gedeelte is eenvoudig aan- en afkoppelbaar zonder loskoppeling van rem- en/ of versnellingskabels. Na afkoppeling is de Diaz te gebruiken als (duw)rolstoel.
  • De rolstoelfiets voor volwassenen is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart/ grijs, dennengroen/ zwart en staal- en azuur blauw. Wil je toch een andere kleur? De Diaz is op aanvraag verkrijgbaar in zeer veel RAL-kleuren. Kies de kleur die het beste bij je past.
  • We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn, daarom krijg je standaard 5 jaar garantie op het frame en de voorvork. Deze garantie kun je na registratie uitbreiden naar 10 jaar.

Meer informatie over garantie

De rolstoelfiets voor volwassenen met volwaardige rolstoel

De rolstoelfiets voor volwassenen is voorzien van een complete handbewogen rolstoel. Deze kwalitatief hoogwaardige rolstoel is van alle gemakken voorzien, zoals opklapbare voetsteunen. Heb je een orthese? Dan maken we de Diaz geschikt door de zitschaal te vervangen voor je orthese. Wil je meer weten over alle mogelijkheden en aanpassingen? Ga dan naar een van onderstaande documenten.

Configureer jouw Diaz

Klantervaringen
Bij de dagbestedingslocatie ‘Het Los Huus’ van de Passerel in Epe wordt elke dag met enthousiasme de..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Rolstoelfiets voor volwassenen

Configureer

De Diaz is aan te passen zoals je wilt

Ben je op zoek naar extra veiligheid? Dan zijn er extra mogelijkheden beschikbaar, zoals spaakbedekking van de wielen. Voor meer comfort is de Diaz uitgevoerd met een geveerde zadelpen. Daarnaast biedt de rolstoelfiets voor volwassenen mogelijkheden voor een fixatievest, verstelbare hoofdsteun of voetopvang. We passen de rolstoelfiets voor volwassenen graag aan op basis van jouw behoeften voor oneindig veel fietsplezier.

Stel je eigen rolstoelfiets Diaz samen

Thuis de rolstoelfiets voor volwassenen uitproberen?

Ben je nieuwsgierig en wil je de rolstoelfiets graag uitproberen? Plan bij ons een gratis proefrit in met de Diaz. Dit kan via jouw dichtstbijzijnde dealer, bij ons op locatie in Oldenzaal of bij jou thuis. Naast de proefrit vertellen we je graag over de mogelijkheden en komen de functionaliteiten van de fiets aan bod. Wil je kennismaken met de rolstoelfiets voor volwassenen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of vul hier het contactformulier in.

Ga naar jouw dichtstbijzijnde dealer

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier