Bike Totaal Verhoeven

Wij van Bike Totaal Verhoeven zijn jouw specialist in aangepaste fietsen binnen Noord-Brabant. Wij hebben een aanbod voor iedere fietser. Met de elektrische driewieler Vasco en de Huka Cortes bij ons op de winkelvloer kunnen wij je als consument adviseren voor het juiste fietsplezier. Met onze kennis ben je bij ons op het juiste adres voor een proefrit. 

Hebben wij de juiste Huka niet op voorraad? Géén enkel probleem dan zorgen wij daarvoor. Denk hierbij aan de driewielfiets City of de duofiets Orthros. Om kennis te maken van een van de Huka fietsen is het mogelijk om een proefrit bij ons op locatie, bij jou thuis of bij Huka in de showroom te plannen.

Jeroen, fietsspecialist van Bike Totaal Verhoeven aan het woord

“Met onze passie voor fietsen staat service en klantgerichtheid hoog in ons vaandel. Wij als Bike Totaal Verhoeven zijn altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties in de fietsenbranche en nemen dan ook regelmatig deel aan cursussen. Elke fiets leveren wij af met een servicepakket en u heeft zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor 5 jaar garantie. Onze winkel is voor iedereen goed te bereiken.  Op maar 50 meter loopafstand van het station. Voor de auto voldoende parkeergelegenheid rondom onze winkel. Ook hebben wij een haal- en brengservice om jou als consument te ontzorgen, aldus Jeroen”.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij onze fietsenwinkel in de omgeving Breda, Oirschot en Oisterwijk

Iedere consument is uniek en daarvoor kijken wij samen met jou wat de mogelijkheden zijn om fietsplezier te creëren. Kom langs bij ons in de winkel of maak een afspraak bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Breda, Oirschot en Oisterwijk.

Bezoekadres: Stationsstraat 103, 5281 GC te Boxtel
Telefoonnummer: +31 (0) 411-676847
E-mail: info@biketotaalverhoeven.nl

Openingstijden Bike Totaal Verhoeven (fietsenwinkel omgeving Breda, Oirschot en Oisterwijk)

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten