Tandem Copilot 3

Wil je samen fietsen en is de passagier beweeglijk of heeft diegene een verminderd evenwichtsgevoel? Ervaar de Copilot 3.

De twee wielen zijn aan de voorzijde gepositioneerd, daar waar de extra stabiliteit en veiligheid benodigd is. De mooiste fietsritten worden mogelijk.

 

Vanaf € 5045 excl 21% BTW
Beschrijving en voordelen
Tandem Copilot 3 elektrisch
Rick & Arthur

Genieten van de Hollandse glorie.

Voordelen

  • Uiterst stabiel door de twee wielen voor. Ook voor beweeglijke bijrijders.
  • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
  • Standaard voorzien van een afneembaar en kantelbaar voorframe, waardoor je gemakkelijker kunt opstappen en de fiets compacter kunt stallen.
  • Voorzien van hydraulische schijfremmen achter (weinig kracht benodigd om te kunnen remmen).
  • 10 jaar garantie op het frame. Na registratie via deze pagina.

Stabiel door drie wielen

Het belangrijkste verschil van de tandem Copilot 3 ten opzichte van de andere Copilot is de extra stabiliteit. Dat maakt deze uitvoering bijzonder geschikt voor bijrijders die zeer beweeglijk zijn tijdens het fietsen of een verminderd evenwichtsgevoel hebben.

Dankzij het derde wiel kunnen beide berijders ook blijven zitten als de driewieltandem stilstaat. Op- en afstappen gaat bovendien makkelijk, doordat deze tandem heel stabiel is. Voor extra ruimte bij het op- en afstappen kun je het voorgedeelte wegklappen. Bij deze tandem kan alleen de begeleider sturen, maar de bijrijder heeft wel een stuur voor houvast. Daarnaast bepaalt de begeleider via de inschakelbare vrijloop of de bijrijder mee kan trappen. Met de gewone vrijloop heeft de bijrijder zelf de keuze om al dan niet mee te trappen. Een tandem om samen van het fietsen te genieten zonder zorgen over veiligheid.

Elektro ondersteuning optioneel

De licht fietsende tandem is eenvoudig wendbaar en kan uitgerust worden met een hulpmotor (PAS-vario). Met behulp van deze aandrijving is het nóg lichter trappen en dus minder vermoeiend. Je hebt een grote actieradius, indien je kiest voor een Copilot 3 met elektro, dankzij de grote accu capaciteit.

De geruisloze trapondersteuning wordt standaard met een aanrijhulp en drie standen van ondersteuning geleverd. Hierdoor is het nog gemakkelijker op gang komen. De hulpmotor is standaard voorzien van een overzichtelijk display.

In geval de fiets ingezet wordt voor meerdere personen of als de passagier aan de voorkant gegroeid is hebben we hier een oplossing voor. Het frame aan de voorzijde is afneembaar en te vervangen door een kleiner of groter deel, waardoor deze flexibel inzetbaar is. Zodoende is de driewieltandem ook ideaal als meegroeifiets. Uiteraard is de afneembaarheid van het frame ook handig wanneer je de fietst compacter wilt stallen.

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning optioneel, Bafang achterwielmotor 55NM
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) 20 x 1,75 (47-406)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) Copilot 3-24: 24 x 1,75 (47-507) Copilot 26: 3-26 x 1,75 (47-559)
Binnenbeenlengte voor in mm Copilot 3-24: 500-780 Copilot 3-26: 690-970
Binnenbeenlengte achter in mm Copilot 3-24: 710-900 Copilot 3-26: 850-990
Instaphoogte voor in mm 400
Maximale belasting in kg Copilot 3-24: 180 Copilot 3-26: 200

De Copilot 3 is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

De Copilot 3 is uitgerust met hydraulische schijfremmen aan de voorzijde, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen. De Schwalbe Marathon Plus anti-lek banden zorgen voor extra grip op de weg en een langere levensduur. De tandem Copilot is verkrijgbaar in twee maten. De Copilot 3/24 is een tandem voor een volwassene en kind vanaf 4 jaar. De Copilot 3/26 wordt veelal ingezet voor twee volwassenen. Daarnaast zijn het frame en de wielen van de tandem Copilot 3/26 groter dan die van de Copilot 3/24 en is de uitvoering nog luxer. Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'.

Voetenbakje
Elektrische ondersteuning
Rugsteun met buikriem, incl. adaptie

Accessoires en opties

Geen fietser is hetzelfde. Daarom heeft de driewieltandem Copilot 3, dé driewiel tandem, een uitgebreid pakket aan accessoires en opties. Zo kan de driewieltandem voorzien worden van extra ondersteuningen zoals een rugsteun, rompsteun of voet ondersteuningen. Optioneel kan de begeleider bepalen of de mindervalide mee dient te trappen of niet. Of wil je een aangepast stuur of zadel? We adviseren je graag over de mogelijkheden.

 

Documentatie

Zijdeglans wit of parel donkergrijs

De Copilot 3 wordt standaard geleverd in het zijdeglans wit of parel donkergrijs. Wens je de fiets graag in een andere kleur? Maak jouw fiets nog persoonlijker door de Copilot 3 in jouw favoriete RAL kleur te bestellen. Bijna elke RAL kleur is mogelijk.

Wil je graag de driewieltandem Copilot 3 ervaren? Een vrijblijvende proefrit is te maken bij ons experience center, bij jouw dichtstbijzijnde dealer of bij jou thuis. Bekijk ondertussen de mogelijkheden via onderstaande documentatie.

 

Video's
Klantervaringen
Van Santiago de Compostella tot een groot fietsavontuur van Bangkok naar Singapore. Niets was René en..
Service

Service & garantie

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een gemiddelde levertijd van 2 weken op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via jouw verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie. Ideaal als je zorgeloos wilt fietsen.

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Tandem Copilot 3 Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier