Maak kennis met de collectie
Driewieler Cortes De krachtigste driewieler in zijn klasse.
 • Optimaal zit- en rijcomfort door diverse zitsystemen en een instelbare vering.
 • Grote actieradius (tot 75 km).
 • Een groter voorwiel, dat gegarandeerd zorgt voor comfortabel en stabiel stuurgedrag.
Elektrische driewieler Vasco
Driewieler Vasco Stoer design met middenmotor
 • Stoer Dutch Design met aluminium frame en Big Ben plus banden (anti-lek).
 • Je ervaart een natuurlijke aandrijving, dankzij de stille krachtige middenmotor.
 • Voorzien van hydraulische schijfremmen achter (weinig kracht benodigd om te kunnen remmen).
Driewielfiets City
Driewieler City De sportieve Dutch Design stadsfiets
 • Uiterst stabiel, veilig en wendbaar door het differentieel en lage zwaartepunt.
 • Verkrijgbaar in twee maatvoeringen met een zeer lage instaphoogte (19 cm).
 • Voorzien van hydraulische schijfremmen achter (weinig kracht benodigd om te kunnen remmen).
Configureer

Oog voor detail: hippe driewieler van Huka

Welke sportieve driewieler voor volwassenen het beste bij je past is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en de reden(en) waarom je een driewielfiets wilt aanschaffen. Naast de functionaliteiten die je van een stabiele en veilige driewieler fiets mag verwachten besteden we veel aandacht aan het uiterlijk van de hippe driewieler:

 • De driewielfietsen van Huka zijn voorzien van Dutch Design. Met de stoere look van de dikkere framebuizen en de afwerking van de zwarte afmontage delen, zoals de velgen en de zitting is het uiterlijk sportief.
 • Al onze driewielfietsen zijn voorzien van brede anti-lekbanden. Dit zorgt niet alleen voor een goede grip op de weg en minimaal onderhoud, maar het ziet er ook nog eens enorm stoer en sportief uit. Fiets je graag op landweggetjes of in het bos? Geen probleem met de sportieve driewieler voor volwassenen van Huka! Je fiets gemakkelijk op diverse ondergronden.

Configureer de Cortes
Configureer de Vasco
Configureer de City

Moderne faciliteiten sportieve driewieler volwassenen

Alle driewielfietsen van Huka zijn voorzien van de moderne afmontage die een tweewieler ook heeft.

 • Wordt het donker buiten of is het mistig? En wens je een driewieler elektrisch ondersteund? De verlichting bedien je gemakkelijk via het moderne display.
 • De accu is afneembaar, zodat deze binnen gemakkelijk opgeladen kan worden. Ideaal als je in de winter minder fietst en je de accu in optimale conditie wilt houden.
 • De driewielfietsen van Huka zijn voorzien van hydraulische beremming. Het grote voordeel aan dit type beremming is dat er weinig kracht benodigd is om te remmen. Zeer geschikt als je minder kracht hebt in de handen of wanneer je onverwacht snel moet remmen.

Kies je voor een traditionele driewielfiets met een zadel? Dan is het zadel en stuur gemakkelijk in de gewenste houding af te stellen. Wens je een zitdriewieler, dan heb je de mogelijkheid om het zitsysteem en het stuur in de juiste houding en stand te plaatsen

Klantervaringen
De levenslustige Miek (61) uit Wanroij, die actief is in een Folk band en graag piano speelt, fietst..
Klantervaringen
Lisa (29), een actieve vrouw uit Meijel, kreeg op haar 16e twee hersenbloedingen, waardoor ze ernstig..
Klantervaringen
Na 12,5 jaar in Duitsland te hebben gewoond zijn Jos (71) en Marleen (70) afgelopen voorjaar verhuisd..
Klantervaringen
Als actieve wandelaarster in onder anderen de bergen van de Alpen en Nepal kreeg Marianne (72) uit..
Bagage oplossingen

Maak jouw driewieler nog sportiever met een zelf gekozen RAL kleur

Wil je graag jouw driewielfiets nog sportiever maken? Denk er dan over na om jouw Huka fiets in een andere RAL kleur te laten coaten. Je hebt namelijk de mogelijkheid om jouw sportieve driewieler voor volwassenen in de kleur te laten maken zoals jij die wenst. Dat kan met een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking. Niets is te gek! We kunnen jouw fiets met drie wielen leveren in alle klassieke RAL-kleuren

Diverse bagage oplossingen stevige driewieler

Vind je het design van de fiets belangrijk? Maak dan jouw gewenste sportieve driewieler voor volwassenen af met een mooie bagage oplossing. Er zijn diverse sportieve en stevige bagage oplossingen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de Cortes te voorzien van een stevige ruime mand die je met behulp van de adapter bevestigd aan de bagagedrager. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om deze te gebruiken als winkelmand. Ideaal als je onderweg een boodschap wilt doen bij de supermarkt, bakker, slager of waar je ook maar wilt zijn. Het is ook nog eens een enorme duurzame oplossing. Het is namelijk gemaakt van gerecycled huishoudafval plastic. Win-win!

Sportieve driewieler volwassenen uitproberen?

Overweeg je een sportieve driewielfiets van Huka? Dan raden we je aan om altijd eerst een proefrit te maken op jouw gewenste driewielfiets. Of je probeert meerdere sportieve driewieler volwassenen modellen van Huka uit, zodat je ook het verschil tussen de modellen  ervaart. Je maakt een proefrit gratis bij jouw dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Is het helaas niet mogelijk om naar deze locaties toe te komen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om een proefrit bij jou thuis te maken. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of vul onderstaand formulier in. E-mailen kan ook via info@hukabikes.be.

 

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier