Events | 17-04-2024

“Blijf stabiel fietsen dag” Deerlijk

Blijf stabiel fietsen dag Deerlijk

Wil je graag genieten van de mooie natuur tijdens de heerlijke zomermaanden? En is het helaas niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit bij onze dealer Move All the Way om langs te komen op 17 april van 10.00 uur tot 15.00 uur. Op deze dag kun je namelijk kennismaken met de moderne driewielfietsen van Huka.

Ervaar en beleef de fietsen van Huka

Tijdens deze speciale dag krijg je de kans om kennis te maken met onze nieuwste modellen en kun je zelfs een vrijblijvende proefrit maken op een Huka fiets. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat de koffie en het gebak voor je klaarstaan! ☕🍰

Ontvang een accessoirespakket ter waarde van € 200,-

Tijdens de ‘Blijf stabiel fietsen weken’ profiteer je bovendien van een geweldige actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je tot en met eind juni € 200,- aan accessoires cadeau! Denk hierbij aan handige bagageoplossingen, een achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar jouw wens. We geven je graag advies over welke accessoires het beste bij jouw behoeften passen.

Kun je helaas niet op 17 april langskomen? Geen zorgen, we heten je ook op andere dagen van harte welkom in de showroom van Move All the Way.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem voor meer informatie of om een bezoek te plannen contact met ons op via onderstaande gegevens!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen genieten van het fietsen met Huka!

Bezoekadres: Move All the Way, Vanneste-Verweestraat 17, 8540 Deerlijk, België
Telefoonnumer: +32 (0) 56 19 09 09
E-mail: info@movealltheway.be

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs