Move all the way

“Wij zijn Move All The Way, we zijn een mobiliteitshulpmiddelenwinkel, en erkend verstrekker en actief in heel Vlaanderen.In onze winkel bieden we de kwalitatieve fietsen van Huka aan. Samen met onze expertise op het vlak van driewielfietsen en de wensen van de klant wordt er gekeken naar het ideale hulpmiddel. Kom zeker eens langs voor een testrit met een Huka City of Cortes!” Aldus Henk Beyaert, eigenaar Move All the Way.

Henk Beyaert, eigenaar van Move All The Way in België, aan het woord

“Welkom vanuit Move All The Way, het bedrijf dat ik in 2011 heb opgericht. Het gebruik van een mobiliteitshulpmiddel is vaak een voorwaarde om het zelfstandig en actief handelen van personen met een beperking te optimaliseren. Zonder de juiste rolstoel of een ander mobiliteitshulpmiddel is integratie in de maatschappij vaak niet mogelijk. Wij bieden een selectie aan van de beste rolstoelen, sportrolstoelen, aankoppelbikes, elektrische trekdeeltjes of elk ander aanverwant artikel op de markt.”

“Deze meten wij op en stellen wij volledig in naar jouw persoonlijke behoeften. Binnen het team zijn enkele ervaren rolstoelgebruikers die in het dagelijks leven op sportief vlak en als technische specialisten actief zijn. Zodoende zijn we ons extra bewust hoe we de beste kwaliteit en service kunnen aanbieden. Onze missie? Het activeren van de vrijheid, zelfstandigheid en zelfwaarde bij mensen met een fysieke beperking door zich actief en/of sportief te ontplooien, mede dankzij beschikbare technologie. Hopelijk tot binnenkort”, aldus Henk Beyaert.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

“Wil jij ook jouw leven zo actief en/of sportief mogelijk uitbouwen? Laat ons jou helpen en neem contact op via onderstaande gegevens!”, aldus Henk Beyaert.

Bezoekadres: Vanneste-Verweestraat 17, 8540 Deerlijk, België
Telefoonnumer: +32 (0) 56 19 09 09
E-mail: info@movealltheway.be

Move all the way

Openingstijden mobiliteitshulpmiddelenwinkel Move All the Way in België (op afspraak)

Maandag 9 tot 12.30 uur – 13.30 tot 17.30 uur
Dinsdag 9 tot 12.30 uur – 13.30 tot 17.30 uur
Woensdag 9 tot 12.30 uur – 13.30 tot 17.30 uur
Donderdag 9 tot 12.30 uur – 13.30 tot 17.30 uur
Vrijdag 9 tot 12.30 uur – 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten