Van Oosterhout Bikes & sports

Bij fietsenwinkel Van Oosterhout Bikes & Sports worden al 92 jaar lang fietsen op maat gemaakt. “Eigenlijk zijn we altijd al specialist geweest, we doen niet aan massa’s. Het op maat maken van driewielfietsen en ergonomie is ons ding. Van alle driewielfietsen vinden we de Huka Cortes het gaafst“, aldus Rob van Oosterhout, eigenaar bij Van Oosterhout Bikes & Sports.

Rob van Oosterhout, Van Oosterhout Bikes & Sports, aan het woord

“Het belangrijkste is dat de klant naar ons toe kan. Daarom hebben we een ‘klantentaxi’.  We kunnen dan iedereen ophalen die op een aangepaste fiets of een Huka wil rijden. Als dat niet kan, dan gaan we naar de klant toe. Bij ons is de service factor hoog. onderhoud en reparaties lossen we binnen 24 uur op en daar hoort ook een haal- en brengservice bij. We hebben een grote werkplaats met 5 monteurs! Alle service en onderhoud doen wij.”

“In onze showroom staan de twee Huka modellen Cortes en City klaar voor een proefrit. We vinden de prijs/kwaliteit verhouding van Huka heel goed. En ons favoriete model is toch wel de Cortes. Dat is echt een sportief en gaaf model. Jonge mensen die niet op een tweewieler kunnen fietsen maken we daar echt blij mee. Bij ons ben je aan het juiste adres om een Huka aan te schaffen! We weten wat we doen en door onze vele jaren ervaring hebben we er verstand van. Ook omdat we in nauw contact staan met ergotherapeuten. We geven fietsles en gaan mee op pad als dat nodig is.”

Fietsenwinkel omgeving Rosmalen, Udenhout, Vlijmen, Waalwijk en Teteringen

“We maken graag tijd voor je en steken graag energie in het helpen zoeken naar de juiste Huka fiets! In onze showroom staan de Huka driewielers Cortes en City waarop je een proefrit kunt rijden. Dat is mogelijk bij onze fietsenwinkel in de omgeving Rosmalen, Udenhout, Vlijmen, Waalwijk en Teteringen. Wil je een ander model van Huka proberen? Dat kan! We zorgen er dan samen met Huka voor dat de fiets naar je toe komt om te testen.”

Bezoekadres: Oosterhoutseweg 129A, 4847 DB Teteringen
Telefoonnummer: +31(0)76-571 3257
E-mail: info@bike4all.nl

Openingstijden Van Oosterhout Bikes & sports

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Fietsenwinkel omgeving Rosmalen, Udenhout, Vlijmen, Waalwijk en Teteringen

Terug naar overzicht verkooppunten