Blog |

Extra ondersteuning met een fiets voor senioren

Fietst een tweewieler niet meer prettig en ben je op zoek naar een fiets die jou extra ondersteuning en comfort biedt? Ervaar een Huka senioren fiets! Afhankelijk van jouw wensen zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van fietsen voor senioren. In dit artikel gaan we hierop in.

Modellen senioren fietsen

Huka levert een brede collectie aan fietsen voor senioren en andere vervoersmiddelen naar Dutch Design die standaard zijn voorzien van een lage instap. Wij focussen ons op fietsen met een optimaal rijcomfort en een eigentijdse uitstraling waarop je gezien mag worden. Onze oplossingen zijn erop gericht je mobiel te houden. Hierbij kan je denken aan:

  • Driewielfiets City: een eigentijdse licht gewicht senioren driewieler die veel wordt ingezet als stadsfiets.
  • Driewieler Cortes: onze ligfiets die extra rijcomfort biedt door het grote voorwiel en een Shimano STEPS middenmotor.
  • Duofiets Orthros: onze social bike die fietsplezier voor twee biedt waarbij de Orthros standaard voorzien is van een draaibare bijrijdersstoel en zeer krachtige trapondersteuning. Op- en afstappen wordt hierdoor gemakkelijker.
  • Tandem Copilot: bij de tandem zit de begeleider achterop in plaats van voorop. Op deze manier heeft de begeleider altijd goed zicht op de passagier.

Afhankelijk van jouw wensen en vereisten kunnen onze fietsen worden uitgerust met diverse uitbreidingen en accessoires. Hierbij kan je denken aan elektrische ondersteuning, heupsteunen, een stokhouder etc. Daarnaast kan elke Huka fiets nog persoonlijker gemaakt worden door de senioren fiets in jouw favoriete kleur te maken.

Voordelen fietsen voor senioren

Onze fietsen voor senioren bieden diverse voordelen. Hierbij kan je denken aan:

  • Onze fietsen voor senioren en andere vervoersmiddelen kunnen gebruikt worden door iedereen. Onbeperkt.
  • Al onze fietsen zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zodoende heb jij standaard 5 jaar garantie op het frame en de vork.
  • Er is altijd een Huka dealer bij je in de buurt in Nederland waar je terecht kan voor het onderhoud en service.
  • We hanteren een korte levertijd van gemiddeld twee werkweken op het standaard Huka assortiment.

Gratis proefrit: fiets voor senioren

Wil je graag een huka fiets voor senioren ervaren? Geen probleem! Een gratis proefrit bij jou thuis, bij de rijwielhandel op locatie of bij ons in Oldenzaal behoort tot de mogelijkheden. In onze showroom kunnen we de mogelijkheden laten zien en heb je uitgebreid de tijd om de fiets te ervaren. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)541-572472 of e-mail ons via info@hukabikes.be. Wij adviseren je graag!

Neem contact met ons op

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs