Tandem Copilot

Zoek je een tandem fiets waar de passagier de meeste fietsbeleving heeft en de bestuurder de meeste controle? Ervaar de Copilot! 

Het is de ideale oplossing wanneer je nog wilt fietsen, maar dit zelfstandig niet (meer) mogelijk is.

 

Vanaf € 3398 excl 21% BTW
Beschrijving en voordelen
Tandem Copilot
Wendy & Mike

Bereiden zich voor op de fietsvierdaagse.

Voordelen

  • De begeleider achterop heeft een optimaal zicht op de bijrijder.
  • Zowel de mee-stuurfunctie als de meetrap-functie zijn voor de bijrijder instelbaar.
  • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
  • Voorzien van hydraulische schijfremmen achter (weinig kracht benodigd om te kunnen remmen).
  • 10 jaar garantie op het frame. Na registratie via deze pagina.

Grote vrijheid met de Copilot

Bij de Copilot zit de begeleider achterop in plaats van voorop. Zo heeft de begeleider altijd goed zicht op de bijrijder. De tandem geeft beide fietsers exact de vrijheid en controle die je wenst.

Het stuur van de bijrijder kan in een vaste of mee-stuur-positie geplaatst worden; de begeleider houdt altijd de controle. Veilig als er verwarring is over de richting. Afhankelijk van de bijrijder kan de hoofdbestuurder met de vrijloop bepalen in hoeverre de bijrijder mee moet trappen. De Copilot  is daarnaast aan te passen aan jullie specifieke voorkeuren en wensen. Kortom met de Copilot ga je samen probleemloos fietsen!

De Copilot: voor volwassenen en kinderen

De Copilot is te gebruiken voor alle leeftijden en verkrijgbaar in twee maten: de Copilot 24 en Copilot 26. De Copilot 24 is geschikt vanaf 4 jaar tot een binnenbeenlengte van 79 cm. De Copilot 26 is inzetbaar voor twee volwassenen.

Het frame en de wielen van de Copilot 26 zijn groter en de uitvoering is nog luxer. De Copilot 26 heeft een geveerde voorvork en een geveerde zadelpen aan de voorzijde. Tevens is de Copilot is met een hulpmotor (PASvario) verkrijgbaar. Met behulp van deze aandrijving is het lichter trappen en dus minder vermoeiend. Deze geruisloze trapondersteuning wordt standaard met een aanrijhulp, vijf rijsnelheid instellingen en een overzichtelijk display geleverd.

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning optioneel, Bafang achterwielmotor 55NM
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) Copilot 24: 24 x 1,75 (47-507), Copilot 26: 26 x 1,75 (47-559)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) Copilot 24: 24 x 1,75 (47-507), Copilot 26: 26 x 1,75 (47-559)
Binnenbeenlengte voor in mm Copilot 24: 410-790, Copilot 26: 560-960
Binnenbeenlengte achter in mm Copilot 24: 710-940, Copilot 26: 770-930
Instaphoogte voor in mm Copilot 24: 450, Copilot 26: 470
Maximale belasting in kg 180

De Copilot is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

De Copilot tandem is standaard voorzien van hydraulische beremming, een Shimano versnellingsnaaf en Schwalbe Marathon Plus anti-lek banden. Met deze anti-lekbanden ben je in staat eindeloos te fietsen, dankzij de langere levensduur van je banden. Met behulp van de hydraulische schijfremmen is er weinig kracht benodigd om te kunnen remmen. Kies je de Copilot van Huka? Dan wordt deze standaard geleverd in het zijdeglans wit of parel donkergrijs. Een andere kleur is optioneel verkrijgbaar. Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'.

Rugsteun met buikriem, incl. adaptie
Geveerde zadelpen
Huka Copilot_accu Bafang Accu Bafang 43V 450Wh of 750Wh
Trapondersteuning PAS-vario Bafang

Accessoires en opties

Het is mogelijk om de tandem aan te passen aan jullie persoonlijke situatie. Naast de extra ondersteuningen die we kunnen bieden zoals heupsteunen, rompsteunen etc. is de Copilot uit te breiden met diverse accessoires en opties. Denk hierbij aan een aangepast zadel, stuur of pedalen. Ook is er een optie leverbaar waarbij de begeleider kan bepalen of de mindervalide mee moet trappen of niet.

Documentatie

Zijdeglans wit of parel donkergrijs?

De Copilot wordt standaard geleverd in zijdeglans wit of parel donkergrijs. Wens je graag een andere kleur, bijvoorbeeld jullie favoriete kleur of huisstijlkleur van jullie organisatie? Geen probleem! Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Wensen jullie meer informatie over de Copilot te ontvangen of een gratis proefrit ervaren? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572-472 of bekijk onderstaande documentatie om meer te weten te komen over de Copilot tandem.

Video's
Klantervaringen
Jasmijn (18) uit Hendrik Ido Ambacht heeft het cri-du-chat syndroom. Samen met haar vader Pieter (50)..
Klantervaringen
Toen Ife (7) uit Amersfoort 2 jaar jong was werd bij haar het Kabuki syndroom geconstateerd...
Service

Service & garantie

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een gemiddelde levertijd van 2 weken op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via jouw verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie. Ideaal als je onbezorgd wilt fietsen.

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Tandem Copilot Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier