Maak kennis met de collectie
Huka Copilot 26_zijaanzicht
Tandem Copilot Geschikt voor volwassenen & kinderen
  • De begeleider achterop heeft een optimaal zicht op de bijrijder.
  • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
Tandem Copilot 3 Stabiel met drie wielen
  • Uiterst stabiel door de twee wielen voor. Ook voor beweeglijke bijrijders.
  • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
De voordelen

Drie verschillende modellen         

We hebben in ons assortiment drie verschillende modellen therapeutische tandems. Al onze modellen kunnen worden uitgevoerd met elektrische ondersteuning. Met name voor de lange afstanden of voor extra fietscomfort kan dit zeer wenselijk zijn. Hieronder tref je in het kort de mogelijkheden van een therapeutische tandem:

  • Copilot: met deze therapeutische tandem fietst de hoofdbestuurder achterop voor de optimale controle over het verkeer en een goed zicht op de bijrijder. Tevens heeft de bijrijder de meeste fietsbeleving. Hierbij is het mogelijk om de bijrijder wel of niet te laten meetrappen.
  • Copilot 3: ook bij deze tandem zit de hoofdbestuurder achterop. De therapeutische tandem is hierbij voorzien van één wiel achter en twee wielen voor. De Copilot 3 is met name geschikt voor mensen die een evenwichtsuitdaging hebben of wanneer je gaat fietsen met een beweeglijke passagier. Dankzij het afneembaar kantelbaar frame is gemakkelijker om op- en af te stappen en is de fiets compacter te stallen.
  • Orthros: ook wel de parallel tandem genoemd, waarbij zowel de hoofbestuurder als de bijrijder naast elkaar zitten. Een gezellig praatje is eenvoudig te maken. Doordat de bijrijdersstoel standaard in een naar buiten wegzwenkbare uitvoering wordt geleverd is het daardoor eenvoudiger om af- en op te stappen.

Ga naar Copilot
Ga naar Copilot 3
Ga naar Orthros

Klantervaringen
Jasmijn (18) uit Hendrik Ido Ambacht heeft het cri-du-chat syndroom. Samen met haar vader Pieter (50)..
Klantervaringen
Van Santiago de Compostella tot een groot fietsavontuur van Bangkok naar Singapore. Niets was René en..
Klantervaringen
Sinds 3 jaar maakt Lianne en haar gezin uit Laar (Duitsland) gebruik van de duofiets Orthros...
Configureer

Waarom een therapeutische tandem van Huka?

De therapeutische tandem van Huka kan afgestemd worden op jouw wensen en is daardoor meer dan een standaard tandem.

  • Op basis van de beschikbare onderdelen en accessoires kunnen we jouw therapeutische tandem maken zoals je wilt. Denk hierbij aan mogelijkheden op het gebied van voetondersteuning, heupondersteuning of armsteunen. Bijna geen enkele therapeutische tandem die wij maken is hetzelfde.
  • Tevens is de tandem van Huka nog persoonlijker te maken door deze te laten uitvoeren in jouw favoriete RAL kleur of huisstijlkleur van jullie organisatie. Ideaal voor de herkenbaarheid!
  • Een goede service vinden wij zeer belangrijk. We produceren inmiddels meer dan 40 jaar speciale fietsen en doen dat met veel passie. Tevens ontvang je 10 jaar garantie op de voorvork en het frame na registratie.

Meer informatie over service
Meer informatie over garantie

Maak een gratis proefrit op een therapeutische tandem

Willen jullie graag één of meerdere modellen van onze therapeutische tandems graag ervaren? Een gratis proefrit is zo gemaakt. Dit kan plaatsvinden bij jouw dichtstbijzijnde dealer, bij ons in de showroom in Oldenzaal of bij jullie thuis. Interesse? Ga naar de verkooppunten om te bekijken welke dealer het dichtst bij jou in de buurt zit of neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472. E-mailen kan ook via info@hukabikes.be.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier