Maak kennis met de collectie
Huka Copilot 26_zijaanzicht
Tandem Copilot Geschikt voor volwassenen & kinderen
 • De begeleider achterop heeft een optimaal zicht op de bijrijder.
 • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
Tandem Copilot 3 Stabiel met drie wielen
 • Uiterst stabiel door de twee wielen voor. Ook voor beweeglijke bijrijders.
 • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
De voordelen

Soorten tandem fietsen

Een volwassenen tandem is een ideale manier om eropuit te gaan in de buitenlucht als zelfstandig fietsen niet meer mogelijk. Huka heeft verschillende volwassenen tandem fietsen in haar collectie, namelijk:

 • Tandem Copilot: De passagier zit hierbij voorop voor de meeste beleving. De bestuurder zit achter de bijrijder. Zo heeft de bestuurder altijd goed zicht op de passagier.
 • Tandem Copilot 3: Deze volwassenen tandem is uitgerust met een derde wiel. Deze uitvoering zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het fietsen en op- en afstappen. Eveneens als de Copilot zit de passagier voor en de bestuurder aan de achterzijde.
 • Duofiets Orthros: Bij deze tandem zit de passagier en de bestuurder naast elkaar. Een gezellig praatje is daardoor nog gemakkelijker te maken. Deze tandem wordt ook ook wel de ‘tandem naast elkaar’ of ‘driewieler fiets voor twee personen’ genoemd.

Ga naar Copilot
Ga naar Copilot 3
Ga naar Orthros

Waarom een volwassenen tandem van Huka?

 • Om veilig en comfortabel eropuit te kunnen kan jouw volwassenen tandem worden uitgerust met diverse ondersteuningen indien dit wenselijk is. Met een breed scala aan opties en accessoires zorgen we ervoor dat volwassenen tandem wordt gemaakt die bij je past.
 • Naar jullie ervaring als gebruikers luisteren we graag, zodat onze collectie aan volwassenen tandems zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onder anderen jullie als klant. Voor nu en in de toekomst.
 • Om lang plezier te ervaren van jullie tandem is een goede service is essentieel! Onze dealers zijn hiervoor opgeleid. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Daarnaast heb je als klant de mogelijkheid om de standaard garantie van 5 jaar op het frame en voorvork van de tandem voor volwassenen te verlengen naar 10 jaar!
 • Met een breed netwerk aan regionale dealers is er altijd een Huka dealer bij je in de buurt. Ga naar dichtstbijzijnde dealer in jouw buurt

Wil je meer informatie ontvangen over een volwassenen tandem? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 of vul onderstaand contactformulier in. E-mailen kan ook via info@hukabikes.be.

Klantervaringen
Van Santiago de Compostella tot een groot fietsavontuur van Bangkok naar Singapore. Niets was René en..
Klantervaringen
Jasmijn (18) uit Hendrik Ido Ambacht heeft het cri-du-chat syndroom. Samen met haar vader Pieter (50)..
Klantervaringen
Bij de dagbestedingslocatie ‘Het Los Huus’ van de Passerel in Epe wordt elke dag met enthousiasme de..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Volwassenen tandem

Configureer

Stel jouw tandem voor volwassenen samen

Naast de standaard uitvoering van de collectie aan tandems voor volwassenen is het ook mogelijk om de tandem samenstellen zodat deze nog beter op jullie afgestemd is. Op basis van de beschikbare opties en accessoires maken we de tandem zoals jullie deze wensen. Denk hierbij aan de mogelijkheid om de passagier actief, passief of niet mee te laten trappen. Maar je kunt ook denken aan voet opvang, zoals voetbakjes of balanspedalen. Tevens kun je de tandem laten uitvoeren met elektro ondersteuning. De tandems van Huka kunnen ook ingezet worden als therapeutische tandem. Kies de tandem die het beste bij je past.

Stel jouw Copilot samen
Stel jouw Copilot 3 samen
Stel jouw Orthros samen

Vrijblijvend geadviseerd worden over een volwassenen tandem?

We adviseren jullie graag vrijblijvend over de mogelijkheden van onze therapeutische tandem op basis van jullie persoonlijke situatie. Tevens is het mogelijk om de tandem fiets te ervaren tijdens een gratis proefrit. Neem contact met ons op om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen. Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541- 572 472 of stuur een e-mail naar info@hukabikes.be.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier